|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι υπάρχει καποια δυσκολία στο να συμπληρωθεί στη λίστα,και μονο περιττό δεν ειναι..ειδικα σε ολα αυτα τα θέματα τον αρχαρίων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι κακό να προστεθεί και το σύστημα
φιλταρισματος.Ίσως να βοηθάει κάποιους να διαγνώσουν κάτι το παραπάνω. Το μεγαλύτερο μαλλον θέμα είναι ότι η λίστα του ιστορικού είναι μακροσκελής και μάλλον "μπελάς" για τους αρχάριους που πιθανον να είναι η αιτία για τη μη προτίμηση της ,από την πλεοψηφία. Έχει να προτείνει κανείς κάτι σχετικά με αυτό; |
|
||||
|
||||
![]()
κατά την γνώμη μου θα πρέπει να συμπληρωθεί το εάν γίνετε η αλλαγή νερού με χρήση κάποιου αντιχλωριου η με νερό από κάποιο φίλτρο άνθρακα η με νερό κατευθείαν από την βρύση που είναι σύνηθες περίπτωση ειδικά σε αρχαριους που προτοασχολουνται με χρυσόψαρα .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και θα επρεπε αυτος που θελει να κανει καλα το ψαρι του, οχι απλα να βαριοταν να συμπληρωσει τη φορμα, αλλα να τη μεταφραζε και στα κινεζικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και συμφωνώ. Μήπως θα έπρεπε μαζί με τα συμπτώματα, να υπάρχει ερώτηση για το ιστορικό προηγούμενων ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ασθενειών σε άλλα ψάρια του ενυδρείου;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ? | theodosis_f | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-10-09 22:56 |
Παρατηρηση και σωστη διαγνωση... | Nisam | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 18-09-09 12:18 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |