|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ ότι η λίστα είναι ελλιπής... κατά την άποψη μου θα έπρεπε να αναγράφεται και η φίλτρανση του νερού.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου "απουσιάζει" το φίλτρο και υλικά για φιλτράρισμα ή τα υλικά του ΔΕΝ καλύπτουν τις ανάγκες του ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελλιπης η φορμα δεν ειναι, γιατι θα φανει στις μετρησεις αν ειναι ελλιπης η φιλτρανση.
Αν δεν ειναι καλες οι μετρησεις, γινονται τα αναλογα ερωτηματα για τη φιλτρανση και τη συντηρηση του φιλτρου Θα μπορουσαν ομως και να ζητηθουν στη φορμα οι πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο διαφωνώ
νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρεται η φιλτρανση , προσωπικά διατηρώ ενα ενυδρείο χωρίς φιλτρανση μονο με κυκλοφορητή νερού και έχω μηδενικές μετρήσεις .
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνεις σε τι?
Αφου δεν εχεις τοξικα, τι μας ενδιαφερει για τη διαγνωση της ασθενειας, αν το πετυχαινεις με φιλτρο ή μονο με κυκλοφορητη ?
|
||||
|
||||
![]()
λογικά μιας και δεν υπάρχει κάποιος καθαρισμός φίλτρου και περιορίζεται ένα ενυδρείο μονο σε αλλαγές νερού το TDS πρέπει να είναι full άρα όπως το σκέφτομαι εγώ περισσότερες πιθανότητες για παράσιτα e.t.c
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν ξέρω να υπάρχει κάποια σχέση με τον καθαρισμό του φίλτρου ή του ΤDS, με τα παράσιτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα πάλι μου κάνει όπως και σε έναν φίλο ιχθυολόγο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-1 στο ότι η λίστα ειναι "ελλιπης"! (και μάλιστα με κόκκινο!!!) ![]() Η προσθήκη του πεδίου θα βελτιώσει τη συνολική εικόνα και σιγουρα δεν θα κάνει κακο!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια τι ελλειπης φορμα?
Καταλαβαινομαστε? Ρωταει τις μετρησεις η φορμα. Πληροφοριες για τη φιλτρανση ειναι χρησιμες, αλλα ουσιαστικα ειναι πλεονασμος. Ελλειψη θα ηταν να μη ρωταει τιμες νερου. Βλεπουμε σε θεματα με ασθενειες να μη γραφουν τιμες νερου. Αν εγραφαν δλδ οτι εχουν σουπερ φιλτρο με σουπερ υλικα, θα ηταν ΟΚ το νερο, χωρις τιμες νερου? Αντιθετα, πες οτι εχω ενα ψαρι αρρωστο σε ενα ωριμο φυτεμενο ενυδρειο, και απο μετρησεις εχω ΝΗ3 μηδεν, ΝΟ2 μηδεν και NO3 μηδεν, αλλα δεν εχω φιλτρο. Που ειναι το προβλημα? στη φιλτρανση? Τι θα πουμε? βαλε φιλτρο για να γινει καλα? ή οτι αρρωστησε επειδη δεν ειχα φιλτρο? Θα μας παρουν με τις πετρες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ? | theodosis_f | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-10-09 22:56 |
Παρατηρηση και σωστη διαγνωση... | Nisam | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 18-09-09 12:18 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |