|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ, θα με κάνεις να κολλήσω και άλλη γυάλα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κολλησεις δυο κ να μου στειλεις τη μια.θα την αγορασω
![]() (δεν κανω πλακα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ αλλά να ξέρεις δε είμαι και κανένας τρελός κολλητής.
![]() Σε τι διαστάσεις σκέφτεσε? |
|
||||
|
||||
![]()
ιδια με αυτη που εχεις στο θεμα σου.ειναι ακριβως αυτο που θελω,αλλα δεν προκειται να προλαβω να βρω τζαμια να τα κοψω και να την κολλησω εγω.εχω ανοιξει παρα πολλες δουλειες μαζεμενες.
σοβαρα μιλαω τωρα,αν μπορεσεις εσυ να την κολλησεις και να τη στειλεις,πεσμου και το κανονιζουμε το χρηματικο και τη μεταφορα με πμ ![]() αν δεν μπορεσεις να βρεις τζαμια σε αυτες τις διαστασεις,μου κανει και με 45χ40χ15 οτιδηποτε απτα δυο δεν με χαλαει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, πιστεύω σύντομα να έχω περισσότερο χρόνο για νέα projects
και το έχω υπόψιν νου, ίσως και να ακυρώσω το συγκεκριμένα και άμα θέλεις σου δίνω την δικιά μου |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω κανενα προβλημα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Κύλισε ο τέτζερης κα βρήκε το καπάκι..."λέω εγώ!
![]() Εσείς να φτιάχνετε και το δικό μας μάτι να φτιάχνεται!!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |