|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα δεν ειναι κακο,μαλον θα παραγγειλω ετσι για να παιξω λιγο
![]() μπορει κατι να βγει ![]() ------------------------- μπααα,το entoloma δεν υπαρχει πουθενα.θα πρεπει να παω νεα ζηλανδια να τα μαζεψω ![]() το αλλο ομως που εβαλες μου αρεσε.δεν ξερω αν θα μπορεσω να τα μεγαλωσω,αλλα σιγουρα θα δοκιμασω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-02-14 στις 00:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι διαβασα μεγαλώνουν αργα,αλλα μεγαλώνουν σε πολλα υλικά επανω..οποτε ισως δεν θα εινια δυσκολο..για αρχη μαλλον θα ηταν καλυτερα να τα ''ξεκινησεις'' εκτος βιβαριουμ αν τα αγορασεις
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα το δω αυριο και μαλον θα κανω παραγγελια.
ειχα βρει ρε γμτ οταν μαζευα τη μος,ειχα δει σε ενα σημειο που ειχανε φυτρωσει κατι μανιταρακια αλλα δεν μπορεσα να τα βγαλω μαζι με τη μος,ειναι πολυ ευαισθητα. καπως θα γινει ομως.θα τα παραγγειλω κιαυτα στο λινκ και βλεπουμε ![]() ------------------------- ευχαριστω πολυ για το ψαξιμο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-02-14 στις 00:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα ρε ..αφου ξερεις την τρελα μας οταν εχουμε αυπνιες χαχαχαχα..
ανυπομονω να δω πως θα εξελιχτουν οταν ερθουν |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μανιταράκια είναι τρελά!
Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όμως να κρατήσουν αρκετά. Έχει κρατήσει κανείς με επιτυχία σε viviarium-paludarium? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω βρει κατι να διαβασω εδω μεσα η αλλου.θα το ψαξω ομως λιγο σε γιουτιουμπ και γκουγκλ.ολο και καποιος θαχει δοκιμασει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα ψάξει λίγο πρόπερσι που είχα πάθει μια μίνι μανία με τα μανιτάρια
![]() αλλά δεν βρήκα τίποτα πέραν τις κλασσικές καλλιέργειες, αν βρεις κάτι αξιόλογο κάνε ένα share πλιζ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |