|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω φαει ενα ψιλοκολλημα τελευταια με τα βρυα τις μος κλπ
![]() βαζω μερικες φωτο απτη δευτερη γυαλα που ειχα "στησει". και η μικροτερη(φωτογραφιες τις πιο πανω)παει καλα,και σε αυτη τη μεγαλυτερη που την εχω σε αλλο δωματιο, φαινεται να μην εχουν προβλημα. τελικα υπαρχουνε χρησεις και για τις μικρες γυαλες,αρκει να μην εχουνε ζωντανα. το ηξερα,αλλα δεν ειχα δοκιμασει κατι τετοιο ποτε ![]() αν και πιστευω πως κανα σαλιγκαρι ξηρας η καποιο καταλληλο εντομο η σκουληκι,εμπαινε σαυτες ανετα.αν και δεν υπαρχει λογος,αν κατσω να παρατηρησω ολο και κατι θα ζει εκει μεσα. παντως φαινονται πολυ ομορφες και το μονο που κανω ειναι τις ψεκαζω καθε πρωι με απιονισμενο νερο και να τις εχω στον ισκιο ![]() αν ημουνα τυχερος θα φυτρωνε και κανα μανιταρι εκει μεσα και θατανε σουπερ.θα τοχω υποψη μου,την επομενη φορα που θα μαζεψω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ..εχεις ενα μικρο οικοσύστημα
![]() ![]() αν ρίξεις αποξηραμένους σπόρους απο μικρα μανιτάρια δεν θα βγουνε λες? |
|
||||
|
||||
![]()
τασο καλη ιδεα! δεν εχω ιδεα τι παιζεται με τα μανιταρια,αλλα θα το κοιταξω μηπως βρω κατι τωρα που το λες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πραγματα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι φτιάχνεις βρε άνθρωπε!!!!
Μου αρέσει που ασχολείσε γενικότερα με τη φύση και όχι μόνο με το υγρό στοιχείο. Και όπως πάντα, οι φωτογραφίες σου είναι όλα τα λεφτά. Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!ευχαριστω πολυ
![]() τακη ειναι ωραια ενασχοληση.παντα μου αρεσανε πολυ αυτα,αλλα τα ενυδρεια ητανε το κινητρο να ασχοληθω ετσι. ενταξει μη φανταστεις,μ...ουλες να περναει η ωρα ειναι,αλλα ολο κ κατι μαθαινεις χαζα χαζα ![]() αυριο ειμαι για το σουπερμαρκετ να αγορασω κανα δυο αναναδες,γιατι μολις ανακαλυψα οτι μπορεις να τους φυτεψεις και πιανουν ευκολα ![]() μαλιστα ισως να ειναι καλη περιπτωση φυτου για μονομαχοενυδρειο... ψαχνω ψαχνω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
george παντως επειδη εριξα μια ματια στο ebay..υπαρχουν παρα πολλοι σποροι απο μανιταρια πολλών ειδών,+ ετοιμες καλλιεργιες σε παρα πολυ χαμηλες τιμες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |