|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Μια ερωτηση εχω: το στρωμενο φιλτρο, υποθετω ειναι πολιασμενο? Διατηρεις καπως τη βιολογια, με τροφη για παραδειγμα? Καλη συνεχεια σου ευχομαι στην καλη αρχη που φαινεται να κανεις και για οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε.
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ φίλε μου , καλως σας βρήκα όλους !
Αυριο θα το έχω το ενυδρειο σπίτι μου , και οποιαδοίποτε διαδικασία θα ξεκινησει απο τότε ! Απο οτι μου είπε θα αδειασει λιγο νερό να το πάρω και οταν πάω σπίτι να βαλώ απο την βρύση μου .. |
|
||||
|
||||
![]()
βλέπω ενα μικρό ''αχταρμα'' απο ψαρια,αλλα αυτο θα διορθωθεί.....
θοδωρή,ειπε οτι δεν το εχει ακομα στα χέρια του...εκτος αν κάνω λαθος _____________edit___ ME ΠΡΟΛΑΒΕ... ΦΙΛΕ κωστα,ΜΗΝ επιχειρησετε να το μεταφερετε με νερο μεσα... αδειασε ΟΛΟ το νερο (θα ειναι σαν να κάνεις 100% αλλαγη νερου), βάλε τα υλικα του φιλτρου σε μια ενυδρειακή σακουλα,με λιγο νερο απο το ενυδρείο,που θα την κλείσετε καλα ,και τα ψάρια σε αλλη (και καλυτερα γυρίστε τα ή χαριστε τα σε καποιο μαγαζί ή συγχομπιστα)... αλλιως υπαρχει κινδυνος να γινει μεγαλη ζημια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκια δεν υπάρχουν πλέον !
Το ενυδρείο θα το παραλάβω χωρίς ψάρια ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε το σωστό θα ήταν να βγαλουμε όλο το νερό , και τα φυτά ? Θεωρω οτι για αυτο θα μείνει λίγο νερό μεσα , για αυτά ! Εκτός κι αν κανω λάθος!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αν μπορείς βγάζεις και τα φυτα προσεκτικα σε αλλη σακουλα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία αυτό θα γίνει λοιπόν !
Για ψαρακια σε αυτα τα λίτρα και με αυτην την συνθεση εσεις τι θα μου προτείνατε ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - Ενυδρείο 40-60 λίτρα | thodorisg | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 29-10-12 20:38 |
Πρώτο Ενυδρείο - Νέος | Δημήτρης Ιωαν. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-10 16:33 |
Νέος με Νέο Ενυδρείο... 2η Προσπάθεια!!! | jimz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-09 15:18 |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |