|
|
||||
|
||||
![]()
μολις εκανα μετρησεις και ειναι ακομα καλυτερες....
NH4 0 NO2 0,3 NO3 20 PO4 1 αντιφωσφορο δεν εχω βαλει καθολου στο ενυδρειο.... τωρα λεω να βαλω..... επισης, το σκιμερ εχει ενα σφουγγαρι με κατι πετρες μεσα,...μαλλον ανθρακα.. να το βγαλω και να βαλω καινουριο ανθρακα??αυτο που εχει εχει τρεξει περιπου μια βδομαδα PH 8 κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα ειναι και τα νο2 ο τα φωσφορικα τωρα που εβαλα αντιφωσφορο θα πεσουν, οποτε ειμαι σχεδον ετοιμος για ζωντανο οργανισμο... μηπως ξερετε κανενα μαγαζι με θαλασσινα ζωντανα γιατι εγω δεν εχω ιδεα απο που να παρω? το πρωτο ζωντανο τι να ειναι?? σαλιγγαρι η κανα ζευγαρι κλουν?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περίμενε λίγες μέρες(2,3 ακόμα) και αν είναι όλα οκ, ξεκινάς με κανα ασπόνδυλο, και αν όλα πάνε οκ ξεκινάς μετά απο καμια βδομάδα με το πρώτο ψάρι. Οι πέτρες ήταν μαύρες? Βασικά αν είναι άνθρακας δεν θα είναι πέτρες. Σαν χαλικάκι ψιλό. Απο καταστήματα στην αθηνα, είναι κάποια όπως: aquario, aquariumshop, petsupermarket, ωκεανος, υδατινος κοσμος, cosmozoo, corals24(φέρνει και ψάρια τώρα τελευταία), fish & pet, aquamedor, aqualife και άλλα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα reef ....τι θα χρειαστω αν μπορειτε επειδη ειμαι νεος ..αναλυτικα...help | leo8 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-04-11 13:47 |
80L Ξεκινημα | Big Al | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-12-10 19:06 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |