|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ λίγα φυτά εγώ δεν θα έβαζα σε τόσα λίγα και στα συγκεκριμένα φυτά με τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα παρατηρω οτι εχουν παρα πολυ αργη αναπτυξη ,
εχω βαλει φυτα ταχειας αναπτυξης(δεν θυμαμαι ονομα, ειναι ευκολα φυτα) και δεν μεγαλωνουν με τιποτα τον φωτισμο τον εχω 6-8ωρες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο καιρό έχεις τα φυτά ?
|
|||
|
|||
![]()
ενα χρονο περιπου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες το CO2 για τα φυτά που είδα , μάλλον είναι περιττό, βλέπω 4-5 ανούμπιες και 1 εχινόδορο, οι ανούμπιες είναι αργής ανάπτυξης και δεν θέλουν τίποτα, ο εχινόδορος μέτριας ανάπτυξης , μεγαλώνει μια χαρά και χωρίς CO2, βάλτου μία ταμπλέτα δίπλα στη ρίζα αν θες και τίποτα παραπάνω, να ξέρεις πως τα φυτά σου δεν είναι ταχείας ανάπτυξης, το αντίθετο
|
|||
|
|||
![]()
εχω και 5,6 κλαδεματα απο αυτο εδω το φυτο :http://www.tropica.com/dk/planter/pl...e.aspx?pid=050
που μου φαινεται αυτο ειναι ταχειας αναπτυξης και εδω και 5-6 μηνες δεν βλεπω καθολου αναπτυξη |
|
||||
|
||||
![]()
το φυτο αυτο ειναι και απο τα πιο ευκολα,και ταχειας....
ομως...αν δεν εχεις νιτρικα? πως θα μεγαλωσουν τα φυτα?... αν δεν ριχνειςκαι κανα λιπασματακι ? πως θα μεγαλωσουν τα φυτα?.. το co2 ειναι το τελευταίο που θα πρεπει να σε απασχολεί.. μπορείς να δοκιμασεις και με το seachem excel ..που ειναι co2 σε υγρη μορφη ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
μπουκαλα co2 | johnb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 16-02-12 20:16 |
ατυχημα με μπουκαλα co2 | enzo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 26-06-09 15:37 |
Μπουκαλα CO2 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 15-05-09 22:06 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |