|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιουσα παντα bison στα κοληματα και τωρα στα δυο τελευταια, μουφερε ενα φιλαρακι μια αλλη, ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ. Ομολογουμενως διστασα στην αρχη λεω θα κραταει κλπ...αποδειχτηκε οχι μονο ισαξια με την bison, αλλα πραγματικα διαφανης. Ειχα ενα παραπονο απτην bison οτι πρακτικα ηταν σχεδον ασπρη οταν στεγνωνε και οχι διαφανης. Και ειναι και ελληνικη. 5,5 ευρω την βρηκαμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις τα Data Sheets Σπύρο είναι πολύ πιο αδύναμη από την Bison (και κατ' επέκταση και από την Den Braven).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.elastotet.com/portfolio/s100/
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειδα το TDS της οντως. Ναι αυτη ειναι. Για την ωρα καλα ολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να πω και εγω για την s100 της ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ οτι εδω και καμια δεκαρια μερες κολησα 5αρι τζαμι στις διαστασεις 30Μ*30Π*35Υ.
το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο!!! την συγκεκριμενη την ηξερα και ειχα δουλεψει σε αλλες εφαρμογες λογο δουλειας.νομιζω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστη. 7,5 ευρω οι κλεφτες στην Κορινθο...
|
||||
|
||||
![]()
ενα παρομοιο κυβάκι θα κολλησω και εγω (μολις παρω σιλικονη)..
εχω ηδη τα τζαμια 5ρια και οι διαστασεις θα ειναι 40χ40χ45(υψος) Τι σιλικόνη να χρησιμοποιήσω(διαφανη λεω) και απο πού να την αγοράσω εδώ αθηνα... 1 θα φτάσει?..απο τιμες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |