|
|
||||
|
||||
![]()
Παααααρα πολυ ενδιαφερον. Ειμαι αυτη τη στιγμη απο tablet nexus 7 και το λινκ δεν το ανοιγει ο chrome. Manually πατωντας aquariummanager στο playstore βγαζει ενα beta version. Επειδη λετε για δοκιμαστικο επιπεδο λογικα αυτο ειναι ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρον!!
υπάρχει περίπτωση να το δούμε και σαν ανεξάρτητη εφαρμογή;(εκτός απο android εννοώ) |
|
||||
|
||||
![]()
καλοοοοο!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις και σε windows 7 στον υπολογιστη σου !!
με το bluestacks http://www.bluestacks.com/ απλα για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις την εφαρμογη , το αρχειο apk δηλαδη στον υπολογιστη σου . Μπορεις αυτο να το κανεις αφου εγκαταστησεις την εφαρμογη στο κινητο σου μετα με μια backup εφαρμογη να της παρεις σαν αρχειο και να το βαλεις στον υπολογιστη. μετα με το bluestacks την εγκαθιστας και την εχεις στον υπολογιστη σου σε android περιβαλλον !! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα το κοιτάξω μήπως ανοίξει το παλιό μου κινητό.. thanks! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχει σχεση αν εχεις winows 7 η 8 , κατεβασε το bluestcks και βαλε στα windows 8 αν εχεις. και εχει και google play το bluestacks , οποτε δεν χρειαζετε κινητο !! στο search του bluestacks βαλε Aquarium manager και πατα πιο κατω search Play for . . . . . και τελος !!!
|
|||
|
|||
![]()
https://play.google.com/store/apps/d...mmanager&hl=el
Είναι μόνο για Android προς το παρόν, αλλά μπορεί μέσω emulator να τρέξει και σε windows όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος σε προηγούμενο post. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τρέχει μια χαρά! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 28-01-14 στις 16:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με εσωσες!!!! Γιατι το κινητο μου ειναι στην εκδοση 2.3.5 και δεν υποστηριζει την εφαρμογη!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον ξεκινησα την χρηση του, θελει λιγη εξοικειωση, ειμαι στη φαση που περναω την λιστα με τα φυτα. Θελει υπομονη να ξερετε ειναι πολυ σχολαστικο.
![]() |
![]() |
Tags |
app, μάνατζερ, ενυδρείο, εφαρμογή, διαχείρηση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εφαρμογή στα κινητά για τα αδέσποτα | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 0 | 29-12-12 17:44 |
silvershield power manager πολυμπριζο | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 04-03-08 15:24 |
Παρουσιάσεις ενυδρείων | Blanch | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 0 | 24-11-06 02:40 |