|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ποσο συχνα βαζεις κοραλινη>? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοραλίνη τι εννοείς? Σκεύασμα που διεγείρει την ανάπτυξη της? Αν ρωτάς αυτό, ποτέ. Δεν μου χρειάζεται. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για κοραλινη μιλαω γενικα. καθε ποσο θα ριχνω την ποσοτητα που λεει στο μπουκαλι. ------------------------- Το σκιμμερ να λειτουργει οταν βαλουμε κοραλινη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-01-14 στις 16:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη, δεν βάζεις κοραλίνη, αλλά βοήθημα για να αναπτυχθεί η 'ηδη υπάρχον κοραλίνη.
Αν αναφέρει στις οδηγίες να το κλείνεις κλείσε το, διαφορετικά μην το κλείνεις. Δεν νομίζω να επηρεάζει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γιατην κοραλινη εχουμε μιλησει οτι θελει να υπαρχει. απλα βοηθαει στην αναπτηξη αλοστε γιαυτο λεγετε coralline algae accelerator. λαθος εκφραση μου! ------------------------- Μετρησης νερου! αλλατοτητα 1024 ph=8.1 po4=0 no3=15 Ca= 440+ Kh/Alk=8.3/2.96 Mg=1350 οι τιμες αυτες ειναι μετα απο 6ωρες περιπου που μπηκε η δοση για την κοραλινη... πος σας φενεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-01-14 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λες ε?
μπα μακρυα πεφτει! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρά. Τέτοιου είδους σκευάσματα αυξάνουν απότομα το ασβέστιο για λίγα λεπτά και έπειτα επανέρχεται στα φυσιολογικά του.
|
|
|||
|
|||
![]() ενα βιντεο απο το ενυδρειο. μαλλον μολις εχει αρχισει να φευγει ι διατομικη. βεβαια τωρα εχει βγαλει και αλλες αλλα σε μικρη ποσοτητα. πρεπει να εχω γεμισει κοπιποδα! στο τζαμι στο τελος εχει κατι ασπρακια αυτα πρεπει να ειναι. και κατι αλλο αυτο πανω στην αντλια αριστερα ειναι κοραλινη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |