|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει δηλαδή;
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κολλα φιλε μου δεν ειναι σιλικονη τουλαχιστον ετσι γραφει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαύρη σιλικόνη (LOGO Acetoxy 1000) ενεργειακή, βρήκα σε ένα petshop εδώ στην γειτονιά. Στα 9 ευρώ τα 280 ml. Δεν με έψησε και πάρα πολύ η τιμή της οπότε ψάχνοντας την βρήκα σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη στα 3.1 ευρώ με άλλα 3 ευρώ τα μεταφορικά. Μου φάνηκε λογικότερη η τιμή της.
Κόλλησα ένα 115 λίτρα με αυτή. Φάνηκε να δουλεύει καλά άλλα το άφησα μόνο 2 μέρες γεμάτο και το ξεκόλλησα ( πρώτο κόλλημα - ψιλό επικ αποτυχία ). http://www.agora-zw.gr/products/3221...f=bestprice.gr ( αν δεν επιτρέπεται το λινκ έτσι φάτσα κάρτα, συγγνώμη. ) Αποστολή με courrier και παράδοση μια - δυο μέρες μετά. Προσοχή δεν συγχωρεί λάθη όπως η διάφανη και οποιαδήποτε ατέλεια κάνει μπάμ. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου και η orca που πήρα η οποία είναι καθαρά για ενυδρεία τα ίδια γράφει ότι δεν περιέχει σιλικόνη. Για. Ψάξτε σε παρακαλώ; Μήπως δεν κάνει και αυτή;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιουσα παντα bison στα κοληματα και τωρα στα δυο τελευταια, μουφερε ενα φιλαρακι μια αλλη, ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ. Ομολογουμενως διστασα στην αρχη λεω θα κραταει κλπ...αποδειχτηκε οχι μονο ισαξια με την bison, αλλα πραγματικα διαφανης. Ειχα ενα παραπονο απτην bison οτι πρακτικα ηταν σχεδον ασπρη οταν στεγνωνε και οχι διαφανης. Και ειναι και ελληνικη. 5,5 ευρω την βρηκαμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις τα Data Sheets Σπύρο είναι πολύ πιο αδύναμη από την Bison (και κατ' επέκταση και από την Den Braven).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.elastotet.com/portfolio/s100/
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειδα το TDS της οντως. Ναι αυτη ειναι. Για την ωρα καλα ολα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |