|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στο φόρουμ και σε οσους συντονιστες ασχολήθηκαν για αυτο το event! Σας ευχαριστούμε πολυ. η πιτα παρα πολυ νόστιμη! Χαρηκα που ηρθε αρκετός κόσμος. Επισης ευχαριστώ πολυ το igna. gr και το Σταυρο απο το abyssos. gr για τα εκπληκτικά δωρα που μας έφεραν! Εξαιρετική κινηση! να μαστε όλοι καλα και του χρονου!
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή και η φετινή συνάντηση!!!!!!! Μαζευτήκαμε αρκετοί παλιοί και νέοι φίλοι και τα ξαναείπαμε από κοντά γιατί έχουν πονέσει τα δάχτυλά μας να τα λέμε μόνο από το φόρουμ. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να τα λέμε πιο συχνά αλλά σίγουρα οι υποχρεώσεις όλων μας είναι πολλές.
Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Γιώργο για τις υπέροχες πίτες του ![]() ![]() ![]() Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και καλές δουλειές στα παιδιά (Σταύρο - Ιγνάτιο)!!! ΥΓ Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης παρέας!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περάσαμε πόλυ ωραία εχθές.Ακόμα και κατά της 12 που μείναμε 7-8 άτομα είχε αρκετό χαβαλέ.Ενα ακόμα ευχαριστώ στον Στάυρο και στον Ιγνάτιο για την παρουσία και τα δώρα τους.Και του χρόνου με υγεία παιδιά.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 26-01-14 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια οι τελευταίοι που φυγαμε (κατα τις 12) φαγαμε πολυυυυυυυυυυυ βροχη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα έτσι!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε κανα ονομα να ξερουμε ποιος ειναι ποιος!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ GAB 2013 | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 134 | 24-03-13 22:31 |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |