|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η λέξη "φοβερό" ίσως είναι λίγη. Όταν είχα πεις πως ζωγραφίζεις σε 3D καμβά είχα δίκιο.
Μπράβο Γιώργο
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε αντιγραψει στο τελος η φυση ρε Γιωργο...
Κουκλι!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
δεν κοβετε την πλακα λεω εγω? ![]() ------------------------- μερικες σημερινες απτα φυτα.ζωντανεψανε απο χτες που τα εβαλα στο βιβ. "σηκωθηκανε" και πηρανε χρωμα ![]() και τα λουλουδια στο aberrans και η Rosea. μακαρι να πανε ετσι.φτου φτου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 27-01-14 στις 15:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά μας λές πως κάνουμε πλάκα,
όλο το θέμα σου πάει με 1000, αυτό βλέπω, και αισθητικά και από ζωντάνια, φοβερό. Και όπως πάντα οι φωτογραφίες σου άπαιχτες
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
![]() ωραια θαναι αν μπορεσω να παω εκει που θελω τωρα αυτη τη βδομαδα η βαρια αρχες της αλλης.θα λιωσω στις φωτογραφιες και θα τις ανεβασω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω φαει ενα ψιλοκολλημα τελευταια με τα βρυα τις μος κλπ
![]() βαζω μερικες φωτο απτη δευτερη γυαλα που ειχα "στησει". και η μικροτερη(φωτογραφιες τις πιο πανω)παει καλα,και σε αυτη τη μεγαλυτερη που την εχω σε αλλο δωματιο, φαινεται να μην εχουν προβλημα. τελικα υπαρχουνε χρησεις και για τις μικρες γυαλες,αρκει να μην εχουνε ζωντανα. το ηξερα,αλλα δεν ειχα δοκιμασει κατι τετοιο ποτε ![]() αν και πιστευω πως κανα σαλιγκαρι ξηρας η καποιο καταλληλο εντομο η σκουληκι,εμπαινε σαυτες ανετα.αν και δεν υπαρχει λογος,αν κατσω να παρατηρησω ολο και κατι θα ζει εκει μεσα. παντως φαινονται πολυ ομορφες και το μονο που κανω ειναι τις ψεκαζω καθε πρωι με απιονισμενο νερο και να τις εχω στον ισκιο ![]() αν ημουνα τυχερος θα φυτρωνε και κανα μανιταρι εκει μεσα και θατανε σουπερ.θα τοχω υποψη μου,την επομενη φορα που θα μαζεψω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ..εχεις ενα μικρο οικοσύστημα
![]() ![]() αν ρίξεις αποξηραμένους σπόρους απο μικρα μανιτάρια δεν θα βγουνε λες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |