|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Σακη,η τιμη του μπορεί να ειναι δελεαστική ,αλλα στο εξωτερικο κυμαινεται απο 90~110δολλάρια, τιμη που πάιζει στα ίσα και αλλα επώνυμα φίλτρα...
εδω ,που ειναι και διαθεσιμο απο το κατάστημα Αβυσσος το φίλτρο,βλέπω ειναι σε πολυ καλη τιμη!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Τάσο η ερώτηση δεν ειναι για σένα αποκλειστικά ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό σάκη δεν το γνωρίζω ουτε εγω,...ελπίζω πως θα υπάρχει καποια ''υποστήριξη''...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι δυνατότητες του πάντως ειναι πάρα πολύ καλές... Μην σου χαλάω άλλο το θέμα. Θα το ψάξω κι αποφασίζω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γεια σας τα συγκεκριμένα φίλτρα για την ώρα τα φέρνω κατΆ αποκλειστικότητα και μπορώ να καλύψω με όλα τα ανταλλακτικά κάθε ενδιαφερόμενο. Οι κρητικές που έχω μέχρι στιγμής από τους πελάτες μου είναι πολύ καλές, αλλά είναι λίγος ο χρόνος που τα έχω στα χέρια μου (3 μήνες) ώστε να κάνω μια προωθητική ενέργεια υποστηρίζοντας τα θετικά τους. Όσοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας. Αυτες τις μερες στηνω το ενυδρειο 600 λιτρα περιπου. Η φιλτρανση μου θα ειναι με δυο aquanova 1200. Εμενα προσωπικα με εχουν κερδισει αυτα τα φιλτρα. Το προβλημα που αναφερουν μερικοι με το κλεισιμο της κεφαλης ειναι για το λογο οτι δεν τη κλεινουν σταυρωτα .με αποτελεσμα τα δυο τελευταια μανταλακια να ζοριατουν. Η τιμη του ειναι τραγικα ικανοποιητικη για τοσα λιτρα την ωρα και η πιεση επισης. Μονο καλα λογια εχω να πω για αυρα τα φιλτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|