|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, περιμενε την απαντηση κι αν ειναι παρομοια, απαντησε τους οτι ευχαριστω θα το επιδιορθωσω μονος μου και θα γνωστοποιησω το προβλημα και την απαντηση σας στους συνχομπιστες που εποικοινωνω στα ενυδρειακα φορουμ.
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια μην τα μεγαλοποιουμε ολα οι κοντρες στο δικο μου απο τοτε που το πηρα ετσι ειναι(ετσι το αγορασα καινουργιο)και ουτε κοιλιες ουτε τιποτα δεν εχει κανει μετα απο 3 χρονια που το εχω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 26-01-14 στις 16:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποτε δεν τις γουσταρα αυτες τις πλαστικες κοντρες της juwel.
εχει δικιο ο κουραμπιες,λενε και ξε-λενε στην ιδια προταση. για τα λεφτα που ζητανε,τετοια προχειροτητα δεν δικαιολογειται σε τοσο μεγαλα ενυδρεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν μεγαλοποιουμε τιποτα , αλλα αν σου αδειάσει στο σαλόνι και κινδυνεύει το χόμπι σου να σταματήσει γιατι κατεστρεψες το σαλόνι τοτε δεν νομίζω να το άφηνες στην τύχη του . Εμενα στα 3 χρονια άνοιξε.
εγω λεω οτι ετσι ηταν φτιαγμενο για πιο λογο να ανοιξει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο λογο? Εφοσον δεν υπαρχει η ενισχυση πανω, ολο το στρεςς παει στον πατο. Απλη φυσικη ειναι. Απαραδεκτο ναρθει ετσι τετοιο ενυδρειο. Η ιδια η juwel πεφτει σε αντιφασεις στα μηνυματα πιο πανω. Τι συζηταμε τωρα το προφανες κατασκευαστικο λαθος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- +1000 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 26-01-14 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοντρα πλακε θαλασσης | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 03-05-13 16:05 |
προβλημα!!!!! | ανδρεα | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-10-12 16:59 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | kokos125 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-12-09 13:10 |
Προβλημα | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-12-09 23:01 |