|
|
||||
|
||||
![]()
μια ψιλο διορθωση.
κατω απο 8 χιλιοστα τζαμι τοτε πιστευω ειναι προβλημα το ρονταρισμα. πανω απο 8αρι λογω του οτι υπαρχει αρκετη επιφανεια προς κολληση-κανενα προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα ρε Θοδωρη...τωρα ειναι που μ'εφτιαξες. Τι κανουμε αν το τζαμι ειναι 8 χιλιοστα? Το παιζουμε κορωνα-γραμματα?
Φιλικα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αντι για ροντε μπορεις να πεις τον τζαμα να φαει λιγο τις ακμες με ψιλο γυαλλοχαρτο για να μην κοβουν. Δεν εχει καμια λογικη το ροντε στο ενυδρειο παρα μονο να βγαλει κανα φραγκο παραπανω ο τζαμας..... Αντι να πληρωνεις ροντε ζητα τζαμι extra clear να καταλαβεις τι θα πει διαφανεια.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε 8άρι μόνο γυαλοχαρτάρισμα και θα είναι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οχι και τριπλασια τιμη...... Ενα 30-35% πανω ειναι λογικο.... Οσο αφορα το μαλακο αυτα ειναι μαλ....ιες , αν βρεις σε λογικη τιμη παρτο ανεπιφυλακτα δεν θα το μετανοιωσεις.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|