|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι, και καλα που εχεις μονο ενα χαρεμι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι καμπυλοτο είναι.παιδιά να πω την αλήθεια δεν το έχω μέτρησης βασισμένοΣ στα λεγόμενά του ξαδέρφου μου που μου το χάρισέ Λέω 1.20 όταν γυρισω σπίτι θα το μετρήσω και θα σας πω μαζί με τις μέτρησης τις βρύσης
|
|
||||
|
||||
![]()
με τίποτα 1,20....πάντως είναι όμορφο...
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω πως με το ζόρι ειναι 80..ομορφο στήσιμο παντως να το χαίρεσαι !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα παιδια τελικα το μηκος ειναι 1 μετρο ειχατε απολυτο δικαιο σορυ για την παραπληροφορηση ετσι μου ειχαν πι ετσι νομιζα. μετρησης βρυσης gh 8 ph 6,5 kh 6 αμμονια 0,25
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι κανεις λαθος οταν μετρας η τα τεστακια σου ειναι μαπα..το νερο του πειραια δεν εχει καμια σχεση με αυτες τις μετρησεις ..μακαρι να ειχε ομως τα δισκαδικα θα ηταν αστερια ολα εδω κατω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εμενα Πειραια ειχα GH9, KH6, pH 7,5
ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3 μηδεν
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|