|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα διαβαζει λαθος θερμοκρασια (δλδ θερμοκρασια χωρου και οχι νερου) Θεμα ο κοντρολερ να εχει? οχι Αν εχεις βγαλει το θερμαντηρα απο τη πριζα κανενα θεμα και γιαυτον. (αν και τα ειπαμε κατα ποσο θα εχει θεμα) Αν εχεις τον stc δεν χρειαζεται να βγαλεις καν το θερμαντηρα απο την πριζα. Εχει on/off ο stc.
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει, οταν βγαινει εξω, απλα παιρνει θερμοκρασια περιβαλλοντος. Λες να νομιζω οτι εχω 15 βαθμους στο ενυδρειο οταν κανω μεγαλη αλλαγη?
![]() STC εχω σε ολα τα ενυδρεια, αλλα τον αφηνω ανοιχτο για να βλεπω αν υπαρχει διακυμανση κατα τη διαρκεια της αλλαγης (οταν ο αισθητηρας δεν παραμενει εντος νερου φυσικα).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 25-01-14 στις 16:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, ΟΚ ειναι.
Καλα κανεις.
|
|||
|
|||
![]()
μπορει καποιος παιδια τλκ να μου πει συμφωνα με τον εξοπλισμο που εχω καιβτον αναφερω στη περιγραφη ποσες ωρες να χω φωτισμο τη μερσ τωρα στην αρχη και ποσο μετα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινα με 4 ωρες και ανεβαζε καθε μερα 15 λεπτα μεχρι να φτασεις τις 8 και βλεπουμε.
|
|||
|
|||
![]()
οκ αν.και σημερα το αφησα το φως 7 ωρες..
![]() οποτε απο αυριο 4 και παει λεγοντας κατ ακυρο τον θερμοστατη οταν τον.βαλω να.λειτουργησει αν παραδειγμα τον βαλω στους 24 και μου δειχνει 26 θα παω να.τον καλιμπραρω μετο κοκκινο δειχτη και τα σχετικα τα εχω καταλαβει πως γινεται..πρεπει καθως του γυρναω τος δειχτες να τον εχωβγαλει απο τη μπριζα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβληματισμενος με νεοστημενο ''mbuna'' ενυδρειο | ducatisti | Malawi | 2 | 27-02-13 16:10 |
60αρι για φυτεμα | geogo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-11-11 16:29 |
προβλημα στο φυτεμα | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-03-11 10:26 |
Φυτεμα απο την αρχη? | ArChanGelOs16 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 22-03-10 01:31 |
Φυτεμα Κρυπτοκορινας | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-04 18:58 |