|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σορυ gh 12
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ογκος σου ειναι 288λιτρα μεικτα. Αλλα αν ειναι οντως τοσα τοτε το αδικει η φωτογραφια!
Εγω θα ανεβαζα λιγο την σκληροτητα, στο 15 πχ!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Ωραίο στήσιμο ![]() Πόσο καιρό λειτουργεί? Είναι σίγουρα 1,20 μήκος? αν έβλεπα μόνο τη φωτο θα έλεγα μικρότερο. Τα ψαράκια δεν τα βλέπω και αν είναι μικρά προτείνω να βάλεις ακόμα 1-2 μέχρι να ξεχωρίσει το φύλο και να απομακρύνεις τα υπεράριθμα αρσενικά. |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο στησιμο απλα δεν ειμαι συμφωνος στο χαλικακι.
για το kh βαζεις κατι? ποσο καιρο τρεχει? βαλε καμια φοτο ακομα φιλε μου και απο το πλαι αν θες !! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα καλός σας βρήκα.το μήκος ειναι1.20.το ενυδρείο τρέχει ένα μήνα χωρίς ψαράκια και 15 μέρες με τα Τέσσερα λαμπιντο.βάζω το αλάτι για Malawi
|
|
||||
|
||||
![]()
το αλατι ανεβαζει τη gh αρα πως εχεις 12 gh με 17 kh μας μπερδεψες τωρα .
![]() βαλε καμια φοτο ακομα. με τι τεστ μετρας? |
|
|||
|
|||
![]()
φώτο θα προσπαθεισω να βάλω το βράδυ η αύριο γιατί είμαι στην δουλειά.ακόμα έχω βάλει αραγονιτη κατο από το χαλικακη σπασμενο κοχύλι μέσα στο φίλτρο κα μου είπαν να βάζω και σόδα δεν ξέρω αν κανό καλά αλλά από μέτρησης νομίζω είμαι σε καλό δρομο
------------------------- με τεστ τις σερα εκτός τις αμμωνιας που έχω τις απι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos78 : 25-01-14 στις 17:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|