|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
και ενα ποτηρι κομμενο κανει γι'αυτη τη δουλεια ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
Ελπιζω με τις οδήγιες σας (και την θηλυκιά της Μαριελ) να γίνει και ο δικός μου μονομάχος ένας περήφανος πατέρας! και μην ξεχνάτε θα τα χαρίσω ολα μετα- έναν αρσενικό στην Μαριελ!!!!- προετοιμαστείτε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ φωτογραφίες απο τον Μπίμπι σου όμως και απο το ενυδρίο σου δεν έχουμε δεί ..... γιατι ???
![]() Θα ήθελα να δώ το βραχάκι που έχεις βάλει μέσα, σκεφτομαί να βάλω και εγώ απο ένα .... είναι βραχάκι που έχεις αγοράσει απο μαγαζί με ψάρια ή το βρήκες κάπου ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 01-09-05 στις 16:08 |
|
||||
|
||||
![]()
AXA!
Σήμερα έβγαλα τις φωτό και θα πάω το βράδυ να τις σκανάρω στην αδελφή μου και το πολύ αύριο θα τις έχετε!!!! Δεν το ξέχασα απλά έπρεπε να τελειώσω ένα 36αρι φιλμ με τον Μπίμπη μέσα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε,να δουμε επιτελους φωτο του Μπιμπη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και όπως σας υποσχέθηκα, ιδού οι φωτογραφίες του 9λιτρου μου με τον Μπίμπη! Δεν φαινεται και πολύ καλά αλλά ελπίζω να διακρίνεται η ξεχωριστή του φινέτσα...
![]() ![]() Το φυτό όπως προείπα σε μήνυμά μου είναι υφασμάτινο. Το βραχάκι το είχαμε στο πρώτο ενυδρείο μας, και αφού πλυθηκε καλά ξαναχρησιμοποιήθηκε. Το ξύλο επίσης. Το φίλτρο είναι Magi-200 με μια μικρή πατέντα του netblues γιατί είχε μεγάλη ροή. Και ένα μικρό θερμόμετρο. Περιμένω τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας! Δεν είναι όμορφος ο Μπίμπης μου; Όλοι που τον έχουν δει θέλουν κι αυτοί...μήπως να παίρνω ποσοστά από το πετσοπ μου;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά συγγνώμη,
εβαλα την δευτερη φωτο ανάποδα, ελπίζω να βλεπετε κάτι! Βασικά ο Μπίμπης μου δεν είναι τόσο μπλε όσο φαίνεται...είναι μωβ και κοκκινος και μπλε...ελπίζω να σας αρέσει... ![]() Βλέπετε και το ενυδρειάκι μου...πώς σας φαίνεται το φυτό;
|
|