|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() http://www.ebay.co.uk/itm/1411260799...84.m1439.l2649 αυτό παρήγγειλα για ένα 25 λίτρο(καθαρά) που θα κολλήσω το σουκου. σκοπεύω να βάλω 5-6 από τις πιο κόκκινες red cherry που έχω σε άλλο ενυδρείο και πολύ moss λέω να μην βάλω φως. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το είχα αγοράσει στην αρχή για να φτιάξω ένα ενυδρείο με γαρίδες στην κοπέλα μου αλλά λόγω του ότι τα καλοκαίρια λείπει συχνά το ενυδρείο θα ρίμαζε οπότε δεν το προχώρησα. Ε αφού έχω κάποια χρήματα είπα να φτιάξω ένα δικό μου σιγά σιγά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ στο γαριδάδικο μου έχω βάλει το υπόστρωμα jbl manado και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ανάπτυξη των (εύκολων) φυτών μου.
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη το έχω δει το ευδρείο σου.
Βέβαια εγώ θέλω αυστηρά μαύρο και να σου πω την αλήθεια θέλω κάτι απλό και όμορφο.Όχι πολλά φυτά..μάλλον θα δέσω μος πάνω στην ρίζα. Κάπως έτσι στο περίπου το φαντάζομαι δηλαδή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι εύκολο να μου πείτε τι θα χρειαστώ στην πορεία απο ενυδρειακό εξοπλισμό γιατί θέλω να κάνω μια παραγγελία.
Μην ξεχάσω τίποτα. Οι διαστάσεις είναι καλές?Αύριο αν προλάβω θα κολλήσω τα τζάμια ![]() ------------------------- Κανείς ρε παιδιά? ![]()
"///M3 Drivers Have No Friends..." [Jeremy Clarkson] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billos95 : 23-01-14 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα βασικά...
μια αεραντλία και ένα θερμαντικό.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ένα θερμοστάτη..αεραντλία έχω καλή.
Την τύρφη που έβαλα πιο πάνω θα την χρειαστώ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
γαριδάδικο | golf20 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 06-03-14 22:34 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |