|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τις απορίες μου τις βλέπεις σε bold και κοκκινισμένες...
1. Mετρήσεις νερού (PH, GH, KH) ΔΕΝ έχεις κάνει; 2. Κομματιασμένα... ΔΕΝ μου δείχνει και τόσο φυσιολογικός θάνατος. 3. ΔΕΝ έχεις γράψει ποίο είδος (ξέχασα να το κοκκινίσω). |
|
||||
|
||||
![]()
1)Προφανώς για να μην έβαλα τις μετρήσεις ph, gh, kh δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω για να κάνω..
2)Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικός και εγώ θέλω να βρω την αιτία.. 3)Το είδος είναι killifish Fp. gardneri nigerianus "gold"
|
||||
|
||||
![]()
1. Εσύ ΔΕΝ έχεις... αλλά τα ψάρια τις απαιτούν.
2. Διάβασε τις απαιτήσεις των ψαριών που έχεις στο link... και προσπάθησε να τις εξασφαλίσεις. ![]() http://diszhal.info/english/killifis...n_gardneri.php |
|
||||
|
||||
![]()
Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό..
1)Το ph , gh είναι χαμηλά λόγω του ότι μένω Φλώρινα και το νερό είναι όξινο, οπότε χαμηλά και τα 2.. 2)Είχα 4 σε 30 λίτρα, εκεί λέει 40.. 3)Τη διακόσμηση την βλέπεις και στο προφίλ οπότε πάει και αυτό.. 4)Θερμοκρασία και αυτή οκ 5)Τροφή grindal,flakes Νομίζω πως όλα είναι κομπλέ.. Το θέμα είναι πως δεν έχω πια μεγάλα, είχα μόνο το μικρό που πέθανε και αυτό..
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει που ξεπέρασες με τόσο απλό τρόπο, το θέμα του χώρου και των μετρήσεων.
Μπορεί να είσαι στην Φλώρινα... αλλά εγώ ΔΕΝ ξέρω τι μετρήσεις έχει το νερό σου... αφού όμως ούτε εσύ ξέρεις ακριβώς... ΔΕΝ θα ήταν καθόλου κακό να το μάθεις (προσωπικά το κρίνω άκρως απαραίτητο). Το να γράφει μίνιμουμ 40... εσύ να έχεις 30... και να λες εντάξει, λυπάμαι αλλά ΔΕΝ το καταλαβαίνω. ΑΝ είχες 60 θα το έβρισκα πιο λογικό. Για τα ψάρια (αυτού του μεγέθους) τα 10 λίτρα επιπλέον είναι σημαντικός αριθμός. Καλό θα ήταν να λαμβάνεις υπ' όψιν σου τον μέσο όρο... όχι ότι βολεύει κατά το δοκούν πχ. τα άκρα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό π σ λέω είναι ότι πριν τα πάρω τα ψαράκια είχα ρωτήσει έναν Φλωρινιώτη για τις μετρήσεις του νερού.. Δεν τις θυμάμαι καθόλου. Αυτό έγινε 3 μήνες πριν..
Είχαρωτήσει και ψάξει αρκετά πριν τα βάλω αυτά τα ψαράκια στο ενυδρείο και είχα καταλάβει πως με πολλά φυτά-κρυψώνες θα μπορούσα να βάλω 4 σε 30 λίτρα.. Ο λόγος για τον οποίο δεν έμειναν εκεί είναι άλλο θέμα.. Οι μετρήσεις που με ενδιαφέρουν και που δίνω σημασία περισσότερο είναι της αμωνίας,νιτρικών, νιτρωδών.. Το ph, gh,kh από τη στιγμή που δεν έκανα κάτι διαφορετικό δεν μεταβλήθηκε! Αυτά από μένα! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί? | supermanx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 13-01-09 16:26 |
Γιατί; | Ronnie21 | Bettas | 7 | 28-10-08 23:00 |
γιατί; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-11-07 00:49 |
Γιατί;;; | dessert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-04-07 21:41 |
Γιατί..? | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 12 | 04-04-07 08:05 |