|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου, μου αρέσει το στήσιμό σου.
Το έχεις υπό όψη σου για το PH και το GH. Δεν ξέρω αν οι γαρίδες τη βγάλουν εκεί μέσα όμως ή θα γίνουν μεζές. Τη γεννήστρα γιατί την έχεις ? έχεις και γεννητούρια ?
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ph θα το φτιαξω τωρα σιγα σιγα..ειχα γεννες απο τα ζωοτοκα κατι γκαπυ και ξιφοφορακια κ ειναι μικρα ακομη δεν εχω αλλο ενυδρειο και μερχι να τας παω στο μαγαζι της μανας μου καθονται στη γεννηστρα..τωρα για τις γαριδες μακαρι να ζησουν!!!
|
||||
|
||||
![]()
εφυγε επιτελους η γεννηστρααα!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο. Μπραβο!
Μια χαρα ειναι η ωρα φωτισμου νομιζω. Αν χρειαστει ομως να ανεβασεις, κανε το σιγα σιγα με ενα 10-15 λεπτο ανα ημερα.
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο αποτέλεσμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ζήλεψα με τα γκουράμια σου, με βλέπω να κάνω καμιά κίνηση να βάλω και εγώ
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο γαριδοupdate..
Απο τοτε που εβαλα τα γκουραμια στο ενυδρειο δεν ξερω γιατι αλλα οι γαριδες μου ολες κοβουν βολτες στο ενυδρειο, ενω με τα γκαπυ τοσο καιρο ηταν κρυμμενες!! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!! ![]() ![]() Πιστευω αξιζε η αλλαγη απο ζωοτοκα σε γκουραμι αρλεκινους κτλ, που πιο ωραια και ζωηρα θα λεγα ![]() Δεν ξερω γιατι τις ανεβασε ετσι τις φωτο..εγω κανονικα τις ειχα τραβηγμενες και τις γυρισε τουμπα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασιατικο βιοτοπικης προσέγγισης | piranhas2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 8 | 14-01-14 22:27 |
συμβουλες για ασιατικο | harris samos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 25-05-13 17:48 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ | bloskas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 23-03-12 17:22 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | ¶λλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
Καινουρια Αρχη | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 56 | 09-10-05 19:06 |