|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα ειναι σχετικα σε γαριδαδικο φιλου με τις γαριδες να κανουν στρωμα κοκκινο χαλι,δεν υπαρχει θεμα με τα ψαρακια!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο χορός ειναι για μενα το πιο ομορφο θεαμα που προσφερουν οι γαριδες.
|
||||
|
||||
![]() Μια εικονα λενε 1000 λεξεις...οριστε 3!! Για να τα λεμε όπως πρεπει χορο ζευγαρώματος δεν εχω δει, αλλα ουτε και επιθεσεις πλεον!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες εικόνες φίλε μου!! μπράβο να τις χαιρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι..ειναι γιατι μολις ειχα ταισει!
από 10 εχουν γινει 100δες..
Αν τα λάθη μάς διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση! Μανουσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 23-03-16 στις 11:39 |
|
||||
|
||||
![]()
To nerite μην εισαι σιγουρος οτι θα τον εχεις για παντα με τα helenas.
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω να τ ανταλλαξω με βαλισνερια η καποιο φυτο
ιδιας φασης χαμηλων απαιτήσεων... Πιστεψεμε το ξερω... ειχα μεσα ένα apple και το ρουφηξαν... Το nerite είναι δυσκολο γιατι κλεινεται μεσα στο καβουκι του! Αλλα καποια στιγμη...θατο κλαιω...
Αν τα λάθη μάς διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση! Μανουσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 23-03-16 στις 11:39 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λιτρα με Guppy και red cherry | G_mat | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 22-07-13 17:19 |
Guppy-corydoras-red Cherry | giannisaek | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 54 | 04-06-10 12:13 |