|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν βρεις πας για κάποια κατασκευή DIY σε λάμπα ή σε LED
|
|||
|
|||
![]()
led; κανουν δουλεια; πως τα συνδεεις να παιρνουν ρευμα αν ξερεις ποσταρε νου για τιμες και τροπο συνδεσης και αν.κανουν δουλεια σε ευχαριστω φιλε μου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κάτι τέτοιο με 4-5 τέτοια led θα έχεις τρελό φωτισμό τα 5 λεντ κάνουν 8 Ευρώ και τα 5 μαζί καίνε γύρω στα 10 watt μόνο http://www.ebay.com/itm/350900234858...84.m1439.l2649 και με ένα τέτοιο τροφοδοτικό περίπου με 7 Ευρώ http://www.ebay.com/itm/AC-220V-TO-D...item43b9699502 φυσικά όλα αυτά αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου
|
|||
|
|||
![]()
ωραια οκ σας ευχαριστω πολυ παιδια θα το ψαξω
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαμπες βγαινουν σε συγκεκριμενο μηκος και watts. Περα απο καποιες μικροδιαφορες στις διαστασεις που βγαζουν μερικες εταιριες, δεν υπαρχουν αποκλiσεις. Με λιγα λογια μια λαμπα με Τ8 με συγκεκριμενες διαστασεις, δεν μπορει να βγει σε διαφορετικα watts. Αν θελεις να αναβαθμισεις το φωτισμο σου, πρεπει να πας σε αλλο τυπο λαμπας, αλλαζοντας ταυτοχρονα το ballast σου, ή να προσθεσεις κι αλλες.
Μια καλη λυση ειναι να παρεις μια sylvania grolux που θα την εκτιμησουν τα φυτα σου. Ριξε ματια και εδω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρακαλω προτεινετε μου! | Vangelis21 | Malawi | 17 | 01-05-12 19:01 |
γινεται?αν ναι προτεινετε φυτα για το συγκεκριμενο ενυδρειο | Λάζαρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-03-11 22:24 |
ΤΙ προτεινετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 21-03-08 05:54 |
τι προτεινετε? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 01-02-08 12:25 |