|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και κατανοητό το άρθρο!
Να διευκρινήσουμε οτι επιπλέον θα πρέπει να "γνωρίσουμε" τα φυτά καλύτερα ώστε να μπορούμε να "διαβάσουμε" το οικοσύστημά τους μέσα από τον τρόπο ανάπτυξής τους, να τα διατηρούμε στις σωστές αναλογίες και με το σωστό τρόπο ώστε να είναι αρμονικά μεταξύ τους και να συμπληρώνουν το ένα το άλλο στην ισορρόπηση του συστήματος. ...και σ'αυτό, νομίζω οτι το άρθρο είναι μια καλή εισαγωγή σε κάποια από τα πιο δημοφιλή είδη φυτών! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αααααααν ποτε βαρεθω την Αφρικη η οποια με γοητευσε με την πρωτη ματια θα μου ειναι χρησιμο ενα τετοιο αρθρο.Ευχαριστουμε παρα πολυ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |