|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προς μεγαλη μου εκπληξη τα πιο κακα παιδια ειναι το προτομελας και το ενα αυλονακαρα.σε γενικες γραμμες παντως τα πραγματα ειναι πολυ ηρεμα απο τσακωμους..το μονο ψαρι που εμφανιζει κυριαρχια ορισμενες στιγμες ειναι το ahli!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία ψάρια.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες σε όλα!!! Καλύτερα να ψάχνεσαι άμεσα για μεγαλύτερο ώστε να είναι και αυτά πιο άνετα, αλλά και να μπορέσεις να φτιάξεις τα χαρέμια. Φυσικά στο νέο(ακόμα και με αυτές τις διαστάσεις) δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τόσα πολλά είδη. |
|
||||
|
||||
![]()
το σιγουρο ειναι οτι θα φυγουν τα αυλονακαρα..τα υπολοιπα δεν μπορω να τα διωξω.ειναι ενα ονειρο που θα γινει πργματικοτητα ακομα κιαν χρειαστει να μετατρεψω το σπιτι σε λιμνη!!!το προβλημα του χωρου θα λυθει συντομα μιας και θα μετακομισω μονιμα σε μονοκατοικια αρα μαλλον δε με συμφερει τωρα να φτιαξω αλλο εκει που ειμαι..
σιγουρα στη μονοκατοικια επειδη θα γινει ανακαινιση θα διμιουργηθουν οι προδιαγραφες για κατι ανταξιο ψαριων που σε ορισμενες περιπτωσεις φτανουν και το μισο μετρο!!πχ champsochromis caeruleus ![]() δε βλεπω την ωρα!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ανυπομονούμε να το δούμε!!! Τι σκέφτεσαι στο περίπου απο διαστάσεις? και σε πόσο καιρό περίπου σκέφτεσαι να το υλοποιήσεις? |
|
||||
|
||||
![]()
διαστασεις δεν εχω σκεφτει για το αλλο σπιτι.για αυτο που μενω τωρα το περισσοτερο που χωραει ειναι 1.90..
στο αλλο αν ολα πανε καλα θα ηθελα να κανω ξυλινο..μου αρεσουν αρκετα.εκει χωρος υπαρχει.πιθανον ενα ολοκληρο δωματιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να φτιάξεις τώρα το 190(που δεν είναι και άσχημο) και στο νέο να μπορείς να φτιάξεις ακόμα πιο μεγάλο, τότε φτιάχνεις κατευθείαν στο καινούριο και είσαι τζετ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αληθεια το πατωμα αντεχει τοσο βαρος?το εχω διπλα σε κολωνα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|