|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο ψαροσύνθεση,να φανταστώ..ξερεις οτι εισαι τελείως λάθος..ειδικα σε αυτα τα λίτρα..
|
|
|||
|
|||
![]()
το ξέρω αλλά λόγου προβλήματος αναγκάστηκα να τα βάλω όλα τα ψαράκια μαζί...δεν είναι το κανονικό τους ενυδρείο αυτό...δυστυχώς όμως θα αναγκαστούν να μείνουν αρκετό καιρό εκεί!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο που θα κάνεις εινια να τα δώσεις..αλλιως θα αρχισεις να τα χάνεις πολυ πιθανό...
|
|
|||
|
|||
![]()
θα δω τι θα κάνω...το θέμα είναι τι να κάνω με τις γαρίδες μου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν συμβει αυτο, έτσι κι αλλιως ειναι λιγες για να τις δεις να πολλαπλασιαζονται Αν βαλεις κι αλλες, δυσκολο να δεις γονο λογω των νεον Ισχυει απόλυτα αυτο που εγραψε πιο πάνω ο @platy ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
έχω και ένα μικρό ενυδρείο σε λειτουργία της τάξεως των 20 λίτρων με 5-6 ψαράκια,γόνο γκαπυ...γέννησαν ενός φίλου και μου τα έδωσε....λέτε να είναι καλύτερα να βάλω εκεί τις γαριδούλες?
|
|
||||
|
||||
![]()
βάλε και λιγη φορμόλη ομως μην τα βάλλεις ετσι κριμα ειναι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στις γαρίδες με Red Cherry | morfeas2002 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 05-12-11 23:26 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |