|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα αντέξει το υλικό των μπουκαλιών? Δεν λέω ότι θα αρπάξει φωτιά αλλά μην παραμορφωθεί. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον θα παω στη λυση,θα μου φτιαξει καποιος φιλος/γνωστος κατι απο αλουμινιο και θα κολλησω πανω του (μαλλον με σιλικονη ή με βενζινοκολλα) καθρεφτη.Αν αυτος ο γνωστος εχει και νικελ ακομη καλυτερο.Αλλα οπως καταλαβατε δυστυχως η επαρχια πασχει λιγο απο πλευρας εναλλακτηκων λυσεων.
|
|
|||
|
|||
![]()
George hmmy,εχω ανακλαστηρες νικελ της Tetra,αλλα δεν εχω τον απαιτουμενο χωρο για να τους βαλω παραλληλα,ειναι περιπου 10cm ο χωρος που εχω για να βαλω δυο λαμπες παραλληλα,και δεν πρεπει να προεξεχει τιποτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν κολλησει το αλουμινοχαρτο ακουμπωντας το ρολλο και ξετυλιγωντας σιγα σιγα θα εχει ελαχιστο τσαλακωμα εως καθολου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Αλουμινοταινια
Praktiker Δοκιμασμενη λυση Καπου θα υπαρχει και στο νησι
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα sot-zoe,μπορεις να γινεις λιγο πιο περιγραφικος σχετικα με την αλουμινοταινια μηπως και βρω τιποτα τετοιο,καθοτι "Praktiker" δεν υπαρχει δυστυχως!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|