|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2 μικρεεεεεες συμβουλες από κάποιον αρχάριο όπως κι εσυ
Α. Καλυτερα οι ερωτησεις να ειναι πληρεις. Το "τα αλλα?" δεν λεει κατι σε καποιον που τωρα διαβαζει το θεμα Β. Αρκετές πληροφορίες μπορείς να τις βρεις μέσω "αναζήτησης" ή να διαβάσεις απευθειας καποια απ τα υπομνήματα Το χόμπι θέλει εμπειρια κι αυτή δεν "αγοράζεται" ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε μενα εχει τυχει να βρω λαθρεπιβατη εκτος ενυδρειου αλλα εγινε μονο μια φορα στα 2.5 χρονια (ενυδρειο με ανοιχτο καπακι) Nerite εχω βρει μερικα μετρα μακρια απ το ενυδρειο...ευτυχως το προλαβα... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα, για να συνεχισω με την παρατηρηση του Σακη πιο πανω, με την οποια συμφωνω, με λιγη αναζητηση μπορεις να βρεις διαφορες συζητησεις. Το θεμα ειναι να παρεις αρκετες γνωμες και να μπορεσεις να καταλαβεις μονος σου πιο ειναι το σωστο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τους εχασα τους 2 λαθρεπιβατες που ειχα σημερα το πρωι ξυπνησα και δεν μπορω να τους βρω καπου,σηκωσα και το ξυλο που εχω μεσα,στο χωμα δεν νομιζω να ειναι,μαλλον μου πηγαν βολτα αλαλ δεν μπορω να τα βρω :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι οι λαθρεπιβάτες (physa fontinalis, ramshorn & melanoides) έφυγαν. Μόνο τα nerite και τα apple το κάνουν αυτό. Κάπου έχουν κρυφτεί, μπορεί να μπήκαν και στο φίλτρο!
|
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο το ειδα,μαλλον θα κρυφτηκαν πουθενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να αναταραξεις ολο το ενυδρειο και να σηκωσεις αμμωνια για να βρεις τα σαλιγκαρια. Καπου εκει θα ειναι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ | ChocolatePuma | Σαλιγκάρια | 21 | 07-04-13 15:57 |
εμφανιση σαλιγκαριων | nikosn | Σαλιγκάρια | 1 | 09-11-10 09:49 |
Αυγα σαλιγκαριων...... | gohn1990 | Σαλιγκάρια | 5 | 01-04-08 22:08 |
Συμπεριφορα Σαλιγκαριων.. | ob-la-di | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-05-07 22:45 |
Κελυφη σαλιγκαριων | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 09-12-06 00:28 |