|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι το μαμίσιο είναι το biobox 2 όπως είχε και το δικό μου...
Το φίλτρο χωρίζεται σε 3 τμήματα: 1ο τμήμα είναι κενό και μπαίνει ο θερμοστάτης. 2ο τμήμα έχει ένα μεγάλο πράσινο σφουγγάρι και λίγο μακαρόνι (είχα βάλει και υαλοβάμβακα) 3ο τμήμα είχε την αντλία με το ματσούκι της εξαγωγής. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι εγώ τα υλικά δεν τα έχω. Λέω Να βάλω μπλε σφουγγάρι και siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή θα είσαι μια χαρά!!!Ίσως να βάλεις και λίγο υαλοβάμβακα πάνω πάνω..ούτως ή αλλιώς δεν έχει και πολύ χώρο για υλικά (καθόλου βασικά
![]() Αλλά αν μείνεις με αυτό το ενυδρείο καιρό και ειιδικά με κιχλίδες σκέψου πολύ σοβαρά την λύση του εξωτερικού φίλτρου.. Εγω στο 100άρι που είχα πήρα το Eheim ecco pro 130 και ησύχασα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα τηλ σε ένα μαγαζί με κοχυλια και μου είπαν πως δύσκολα θα βρω κοχύλια σαλιγκαριών με τρύπα 2 εκατοστά
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πήρα τηλ στην Noveltex τώρα το μεσημέρι και αύριο το πρωί θα έχω τα κέλυφη σπίτι μου!!!
![]() Πολύ εξυπηρετικοί οι ανθρώποι εκεί και πολύ καλή η τιμή μαζί με τα μεταφορικά!!! 12.5¤ τα 50 κομμάτια σπίτι μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |