|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Ζουν και αναπαραγονται μαζι", εννοεις με τα guppies? Μια χαρα συμβιωνουν.
Για την αλγη, δεν θα κανουν θαυματα αν δεν ειναι παρα πολλα, αλλα για εμενα ουτε και τα apple snails κανουν πολλα. Τα nerite ειναι τρομερα σε αυτη τη δουλεια. Οι κλοουν νομιζω θα κανουν παρτυ με τα ramshorn.
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά πιστεύω πως τα apple snails δεν κάνουν απολύτως τπτ, παρά "πιάνουν" χωρο!!
![]() Αρέσουν όμως στον γιο μου κι έτσι πάντα υπάρχει ενα απ αυτά! Για τις άλγες, όπως έγραψε ηδη ο Θοδωρής, βάλε ΑΡΣΕΝΙΚΟ nerite
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ωραια τα apple snails
![]() Αλλα να μπαινουν σε ενυδρειο για τα χαζευεις, οχι να κανουν δουλεια με την αλγη.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ,εσεις τι προτείντε?Να τα βαλω με τα guppy απευθειας ή μονα τους σε 30λ?επισεις τρωνε τα φυτα αυτα?
------------------------- Kατι ακομα μου εδωσαν σημερα αυτα τα κοκκινα τα ramshron και λαθρεπιβατες, το ενυδρειο που τα εχω δεν εχει καπακι και λεω μοιπως κανουν καμια βολτα στο σπιτι γιατι τα βλεπω τους λαθρεπιβατες ειναι εκει που τελειωνει το νερο για αυτο,για πειτε μου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 15-01-14 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως δεν βγαινουν τα ramshorn. Τουλαχιστον σε εμενα που ειχα 1-2 χρονια σε ανοιχτο ενυδρειο, δε βγηκε κανενα.
|
|||
|
|||
![]()
τα αλλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 μικρεεεεεες συμβουλες από κάποιον αρχάριο όπως κι εσυ
Α. Καλυτερα οι ερωτησεις να ειναι πληρεις. Το "τα αλλα?" δεν λεει κατι σε καποιον που τωρα διαβαζει το θεμα Β. Αρκετές πληροφορίες μπορείς να τις βρεις μέσω "αναζήτησης" ή να διαβάσεις απευθειας καποια απ τα υπομνήματα Το χόμπι θέλει εμπειρια κι αυτή δεν "αγοράζεται" ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ | ChocolatePuma | Σαλιγκάρια | 21 | 07-04-13 15:57 |
εμφανιση σαλιγκαριων | nikosn | Σαλιγκάρια | 1 | 09-11-10 09:49 |
Αυγα σαλιγκαριων...... | gohn1990 | Σαλιγκάρια | 5 | 01-04-08 22:08 |
Συμπεριφορα Σαλιγκαριων.. | ob-la-di | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-05-07 22:45 |
Κελυφη σαλιγκαριων | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 09-12-06 00:28 |