|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=BGPLXJ3PiQk Το αντιστοιχο λινκ στο σημειο 20:08-21:00 min ειναι η τρελα που συνεβει και στο δικο μου αλλα με μακαβριο αποτελεσμα-το θανατο τις θυληκιας-απο το κυνηγητο της. εσυ δεν εχεις παρατηρησει ποτε αυτο το συμβαν?απο το πολυ κυνηγητο να πεφτει νεκρη? εμενα εχοντας τες 4 μηνες το παρατηρησα δυο φορες,μια πριν ενα μηνα και μια πριν λιγες μερες. ------------------------- το ερωτημα μου εξ αρχης ήταν αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο, αν το εχει παρατηρησει! το αποτελεσμα ηταν παλι το ιδιο: κακες συνθηκες = επιπληξη :μικρο ενυδρειο = επιπληξη καμια απαντηση ως προς το θεμα, αν εχει συμβει και σε αλλους -και αν ειναι κοινο θα ηταν και σε πεντε και σε δεκα και σε εικοσι και σε πενηντα λιτρα. Σε ενα πενηνταρι ή κατοσταρι ενυδρειο φανταζομαι ουτε καν θα εχει δει καποιος αυτο το αποτελεσμα λογω του μεγεθους του ενυδρειου και των διακοσμητικων του (φυτων ,πετρες,ξυλα), απλα βλεποντας το κυνηγητο φανταζεται οτι ¶ ωραια' κυνηγητο=ζευγαρωμα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lavres : 14-01-14 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι σου απάντησα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονο αρσενικες μικροκιχλιδες | takis21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 11-09-10 17:41 |
Θυληκες Melanotaenia Boesmani | yannis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 12 | 08-01-06 23:29 |