|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Co 2 μελοντικα ,υποστρωμα οχι και λιπασμα φτιαχτο βαση του οδηγου στο site φυτα χαμηλων και μεσεων απαιτησεων. Απο οσο διαβασα αν θυμαμαι καλα χριαζεται 0,8watt/l φωτισμο που και παλι οι 2 24watt που εχω δε με καλυπτουν . Να βαλω και αλλες Τ5 Δε θελω γιατι δε θα διχνει ωραιο επειδη δεν ειναι με καπακι αλλα κλινει με πλει γκλασς απο πανω και θα πιανουν και χωρο και θα ειναι και δυσκολο να τισ βγαζω καθε φωρα.σκεφτομαι κατι με πιαστρακια οπως αυτο που εχω αλλα DIY και οχι με φθωριου. Αρα με MH μπορω να το κανω? δεν δουλευουν συνεχως λογω καταναλωσης ή δεν αντεχουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστέριε σε 10 μέρες θα έχω στήσει το 350λίτρο με 2 mh 150w η καθε μία. Μπορείς να έρθεις να τις δεις. Δεν είναι απαραίτητο να είναι συνδιαστικά με t5. Μπορείς να τις βάλεις και μόνες τους. Εσύ με μια MH στα 150w θα είσαι άρχοντας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα καταφερω θα ερθω κατα τις 29 που θα μπορω . Αρα δεν θα εχει προβλημα αν δουλευει 10 ωρες? Για φυτα ποιες ειναι καταλληλες σ αυτα τα watt?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται τοσες ώρες. Με 6 ώρες την ημέρα είσαι καλημένος.
6500κ λάμπες και είσαι οκ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια οποτε το κανω ετσι θα φτιαξω ενα φωτιστικο . Πρεπει να ειναι κρεμαστο ? βγαζει πολυ ζεστη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βιδωμένο θα το βάλω. Την ζέστη την βγάζει προς τα κάτω κυρίως. Εξαρτάται και απο το φωτιστικό..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια θα κανω ενα με blower 12 αρι και θα το βαλω με πιαστρες στο ενυδρειο . Να βαλω μαζι και τις Τ5 που εχω η δεν ειναι απαραιτητες???
------------------------- http://www.amazon.com/6500K-Metal-Ha.../dp/B00BUSKGKU κατι τετιο σε λαμπα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asteris_veria : 14-01-14 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-11 10:24 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Malawi | 3 | 06-10-09 14:34 |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |