|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι Cabomba caroliniana δεν εχω πληροφοριθει και πολυ καλα για αυτο το φυτο αλλα θα ηθελα να μαθω χρειαζεται λιπασμα η ειναι μια χαρα απο τα νιτρκα...
Πιστευω να μην αλαζω το θεμα ....
|
||||
|
||||
![]()
ενα γενικό λίπασμα(πχ seachem flourish) μονο καλο μπορει να κανει στην αναπτυξη του...γενικως ειναι απο τα φυτα με μετριες απαιτήσεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ...... αν και εχω χρεισιμοπειησα της σερα μεχρι στιγμης σιγα σιγα θα βαλω φλουρισ....
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι να αγορασω λιπασμα,δεν ριχνω μεχρι στιγμης τιποτα,μονο καλιο για αυτο που ειχα το προβλημα με τις τρυπες,σκεφτομαι να αγορασω το seachem Flourish...Τι λετε?ειδα και παραπανω το συνιστατε,καποιος αλλος κατι αρνητικο ισως?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι μια καλη επιλογει αλλα θελει προσοχη με την ποσοτητα και καθε ποτε θα βαζεις για να μην εχεις προβλημα με αλγες....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-12 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |