|
|
|||
|
|||
![]()
Και καλά θα έκανες που δεν θα το δοκίμαζες. Καμμία σταθερότητα στην παραγωγή CO2. Χρήσιμο μόνο για να πετάς τους φελούς από από μπουκάλια όπως κάναμε μικροί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο youtube το ειδα σε ενα βιντεο και παραξενευτικα,τι δοσολογια απο ζαχαρη-μαγια και νερο παρακαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει μια χαρα αποτελεσμα αλλα θελει ολοκληρο συστημα με βαλβιδες υπερπιεσης για νασαι σιγουρος και ναναι σταθερο. Μαγια και ζαχαρη κ αγιος ο θεος. Εγω ειχα 3 1,5 λιτρα απο ανθρακουχο ποτο (αντεχει σε πιεση μεγαλη) με 300γρ και μισο κουταλακι (και παραπανω) ξερη μαγια μεσα λογω κρυου καιρου. Στο καθε ενα.Το καλοκαιρι 1\4 κουταλακι. Αλλαζα το ενα μπουκαλι καθε βδομαδα(το πιο παλιο). Σταθεροτατο ακομα και στην αλλαγη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.co.uk/itm/Complete-D...item3cb89034ab |
|
|||
|
|||
![]()
ναι μπραβο,εγω βεβαια το ειδα στο youtube oχι στο e-bay..Για πεσμου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι να δωσεις 20 ευρω για συστημα φτιαχτο, παρε απο αγγελια μια δικιλη μπουκαλα Παρε και απο ebay ενα μανομετρο να ξεμπερδευεις. Η εννοια του φτιαχτου ειναι να γινει τσαμπα. Αλλιως πας σε σωστα πραγματα και δεν ξανασχολησε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το λινκ το έστειλα για τη διαδικασία που ακολουθείται για τη συγκεκριμένη συνταγή. Δεν είναι το ίδιο με τη μαγιά και τη ζάχαρη. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα δικιο εχεις. Να διαβαζεις λοιπον πριν μιλησεις. Ομως απεναντιας, ειναι κακο να βγαζουμε και γρηγορα συμπερασματα, μιας και απαντησα και πιο πανω με ολη μου τη διαδικασια που εκανα παλια, και οτι και η αλλη συνταγη δουλευει οντως αλλα με βαλβιδες κλπ. Και εσυ να διαβαζεις καλο κανει. Δεν αναφερθηκα καν σε εσενα αλλα ειπα μια γενικη αποψη μου πανω στο θεμα. Οποια συνταγη και να ακολουθησει, ειναι φτιαχτο, συνταγες και ειτε χημικη (κιτρικο οξυ και σοδα) ειτε βιολογικη (μαγια ζαχαρη) αντιδραση. Και τα δυο ειναι ημιμετρα, αν ειναι να μπλεξει με ρυθμισεις, παει σε μπουκαλα. Και για 6 μηνες δεν ασχολητε βγαλε μπουκαλι φτιαξε μιγμα, σιροπια, οχι δεν δουλεψε η μαγια, οχι ζεστανα πολυ το νερο. Τελος να προσθεσω οτι αν σκοπευει να το βαλεις στον 200λιτρο κυβο....μπα. Για σοβαρη δουλεια (το τονιζω) οντως μεχρι 120λιτρα ισως και να την παλεψει η παροχη του diy. Απο εκει και πανω ειναι παιδεμα πολυ, αλλιως αν το θελεις για χαμηλοτερες συγκεντρωσεις (σε καμια περιπτωση 30-35ppm δηλαδη high tech με 1+ w/l), επικουρικα ισα ισα να βοηθηθουν ευκολα και μετρια φυτα, οκ πασο.
------------------------- Επισης, παρε και ισως το καλυτερο κιτ για κιτρικο οξυ και σοδα. Μονο 28 λιρες ![]() ![]() http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...349&cmd=VIDESC Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 13-01-14 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ με το φίλο Κουραμπιέ πως για χρησιμοποιήσεις αύτη τη μέθοδο θα πρέπει να αγοράσεις κάτι, γιατί δεν δίνεις κάτι παραπάνω να πας σε μπουκάλα και μανόμετρα που είναι ο καλύτερος , ασφαλέστερος και μακροχρόνια ο οικονομικότερος τρόπος ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλοιώδες υλικό πάνω σε ξύλα | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 50 | 11-02-08 23:08 |
Υπόστρωμα - Βιολογικό υλικό | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-02-05 15:37 |
Υλικά φιλτραρίσματος ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-05 00:01 |
Καινούργιο υλικό φίλτρου | neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-10-04 15:16 |
Υλικά Φιλτραρίσματος | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-05-04 02:32 |