|
|
||||
|
||||
![]()
μουλτις Θα βάλω. Θα πάω σε μάντρα και θα ήθελα να μου προτείνεται κάνε όμορφο είδος πετρας
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Βασίλη!!!
Εγώ πήγα και αγόρασα τις πέτρες μου στο Leroy Merlin...μοιάζουν με πλάκες Καρύστου αλλά δεν είναι τόσο κοφτερές (αν είναι κοφτερές μπορεί να τραυματιστούν τα ψάρια σου)Αμμο πήρα χαλαζιακή λεπτόκοκκη απο τον Ερμή στην Βάρης-Κορωπίου. Μπορείς να τα δεις στο θέμα που έχω ανοίξει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πάς και θα διαλέξεις ότι σου αρέσει. ![]() Μόνο να κοιτάξεις να μην 'έχουν κράματα μετάλλων οι πέτρες. Βασικά, δεν θα χρειαστείς πολλές. Λίγες ίσα ίσα για να το ομορφύνεις. Τα μουλτις δεν είναι πετρόψαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
θα είναι υπερβολή στο 120 λίτρο εκτός από τα μουλτις να βάλω και ένα ζευγάρι julidochromis?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μήκος έχει το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
1 μέτρο είναι εκείνο του καρφουρ
, |
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου, με σωστό στήσιμο και οριοθέτηση περιοχών,μπορείς να βάλεις κι ένα ζευγάρι μικρόσωμα julidochromis (transcriptus,ornatus).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αρκεί να είναι έτοιμο το χαρέμι απο τα μουλτις και το ζευγάρι από τα julidochromis, αλλιώς πιστεύω θα έχεις θέματα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατα την άποψη μου, και ζευγάρι έτοιμο να μην βρεις, αν βάλλεις 5,6 μικρά δεν θα έχεις θέμα. Μόλις σχηματιστεί ζεύγος διώχνεις τα περίσια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλιστα , δηλαδή προτείνεις σε φίλο που δεν έχει εμπειρία να ξεκινήσει με το δύσκολο τρόπο δηλαδή να βάλει 10 μουλτις μέχρι να βγει χαρέμι και 5-6 julidochromis μέχρι να βγει ζευγάρι σε 1 μέτρο μήκος;
εγώ πάντως όχι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
2ον, δεν είναι ο δύσκολος τρόπος, μια χαρά τρόπος είναι, 3ον, αν δεν μάθει να ξεχωρίζει ζευγάρι που όπως λές είναι το δύσκολο, πώς θα εξεικιωθεί με το είδος και τις συμπεριφορές του? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |