|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδες!! θα ηθελα να ρωτησω αν βαψω την πλατη ενος ενυδρειου με πλαστικο χρωμα θα μπορω αν καποια στιγμη θελησω να το αλλαξω να βγαλω το χρωμα η αν το βαψω τελος δεν ξαναβγαινει??
|
||||
|
||||
![]()
βγαινει ευκολα με μια ξυστρα γυαλιου.και εγω με πλαστικο χρωμα μαυρο το εχω απο πισω!
And the Lord shall deliver me from every evil work, and will preserve me to his heavenly kingdom: to whom be glory for ever and ever. 2 Timothy 4:18 |
|
||||
|
||||
![]()
βγαινει εντελος η αφηνει μικρα σημαδακια απο χρωμα?? ρωταω γιατι ειμαι λιγο ψιρας με αυτα τα πραματα....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βγαινει, μουλιαζοντας το με βρεγμενο χαρτι.
Μετα, περνωντας απο πανω μια σπατουλα (καλη, να μην εχει "δοντια"), βγαινει φλιδες ευκολα. Ολο
|
||||
|
||||
![]()
ωραια κομπλε!!! θελω να βαψω μια γενιστρα που εχω για τους δισκους.... ανοιχτο γαλαζιο λεω να την κανω γυρω γυρω... υπαρχει κατι καλυτερο για γενηστρα??
|
||||
|
||||
![]()
και αν σου μείνει κανα μπιμπικι , με λίγο διαλυτικό νίτρου δεν θα μείνει τίποτα
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει προς το παρων δεν εχω σχεδια να την αλλαξω στο μελλον αλλα λεμε αν σε περιπτωση που την αλλαξω...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το πλαστικο ειναι υδατοδυαλιτη ακρυλικη εστερα ή ριτινη απο πολυβινιλ (pva, pvc κτλ). Οποτε δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το διαλυτικο νιτρου που ειναι τεχνητο αιθεριο ελαιο και ισχυροτατος διαλυτης ελαιοδων (ριτινοειων) χρωμματων. Δεδομενου οτι το πλαστικο δεν ποιανει πανω στο γυαλι αφου μια τετοια βαση δεν εχει προσφυση, νερακι ειναι υπεραρκετο (αν ειναι και λιγο ζεστο δε μενει τιποτα). Τα διαλυτικα ειναι για αλλου ειδους χρωματα.
|
||||
|
||||
![]()
αν λιγο νερο ειναι αρκετο να την ξεβαψει τοτε δεν θα εχω προβλημα αν πεσει νερο πανω στο πλαστικο σε καμια αλλαγη καταλαθος??
|
||||
|
||||
![]()
το πλαστικο δεν ποιανει στο γυαλι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Sump Πλατης | geogo | Φίλτρανση | 2 | 20-05-13 19:40 |
ΒΑΨΙΜΟ | La isla | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-04-13 15:13 |
βαψιμο πλατης | kwstas arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-07-11 08:41 |
βαψιμο φελιζολ | louk! | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 25-11-10 13:24 |
Διακοσμητικό πλατης ενυδρειου | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 08-10-10 21:04 |