|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε θα κοιταξω
αυριο γυρω γυρω αλλα ειλικρινα αν εχει πηδηξει απεξω εντααξειιιιιιι πεντε λεπτα σηκωσα το καπακι για να αναπληρωσω και ημουν κοντα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 να πήδηξε απ'έξω 2 να ψόφησε μέσα στα βράχια 3 να κρύφτηκε |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστα νεα
Τελικα δεν ηταν καμια απο αυτες τις πιθανοτητες καθομουν και εβλεπα το ενυδρειο οταν ξαναφτηκα κοιτοντας το skimmer που φενεται ισα ισα ειδα το goby αφου εβγαλα το skimmer το εποιασα με την αποχη και το εβαλα στο μπροστα Πως πηδηξε εκει δεν ξερω μιας και το κενο που υπαρχει ειναι περιπου 2 εκατοστα και ευτυχως που δεν το ρουφηξε η αντλια του skimmer Τελος καλο Ολα καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχάριστα νέα.
Πάλι καλά που το είδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου
![]() Αν θες μπορείς να αναφέρεις πόσο σου κόστισε συνολικά το όλο εγχείρημα για όποιον ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα μικρό low cost θαλασσινό ενυδρείο? Συνέχισε έτσι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εχω aiptasia
![]() θα βαλω το απογευμα μια φωτο να δειτε Το κοστος μεχρι στιγμης χωρις το ενυδρειο(skimmer,αντλιες,φωτισμο,θερμοστατη) και την βαση αν και δεν το εχω υπολογισει ειναι περιπου 150-170 ευρω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για τις aptaisias, μην αγχώνεσαι. Βάλε μια φωτό και βλέπουμε... Προς το παρών μην τις πειράξεις και προχωρήσουν και αλλού(αποκόλληση ιστού). ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |