|
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκε η άμμος,το dow και τα βράχια.Μου άρεσε αρκετά το στήσιμο,πιστεύω πως θα εξυπηρετεί και θα βολεύει τα ψαράκια
![]() Το έκανα να δείχνει όσο πιο φυσικό μπορούσα.Τώρα το μόνο που λείπει είναι τα κοχύλια,μερικές βαλισινιέρες και φυσικά τα ψάρια ![]() Ακούω γνώμες... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
2 φίλτρα έχεις? Θα πρότεινα μια συστάδα βαλισνέριες γιγαντέα στην άκρη δεξιά (προστατεύοντας τις ρίζες, με καμιά πετρούλα, από το σκάψιμο των κοχυλόψαρων) για να απλώσουν φύλλα ώστε να νοιώθουν άνετα τα P.nigripinnis. Πως σκέφτεσαι να το στρώσεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο φίλτρανση έχω ένα Unimax 500 της Aquael που γυρνάει μέχρι 1500l/h...έχει 2 εξόδους και 2 εισόδους γι' αυτό μάλλον μπερδεύτηκες
![]() Το φίλτρο ήτανε στρωμένο..έκανα τώρα μια μέτρηση με στικάκια της JBL..δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα αλλά τόσα χρόνια με αυτά μετράω.. Ορίστε: ΝΟ2 --> 0 ΝΟ3 --> 0 GH --> 16 KH --> περίπου 17 PH --> 8,2 Ναι θέλω πολύ να βάλω καμια βαλισινέρια..ταιριάζει πολύ με Tanganyika ![]() Έχει καποιος κλαδέματα? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να μετράς με υγρά. Είναι πιο αξιόπιστα και κρατάνε περισσότερο.
Καλή προσπαθεια με το στήσιμο. Οι πέτρες θα ήταν καλό να μην ακουμπάνε καθόλου στο τζάμι. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
![]() Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να την κάνω όσο πιο στηβαρή μπορούσα την κατασκευή..τώρα όμως είναι λίγο δύσκολο να μετακινήσω όλα τα βράχια ![]() Νομίζω πως πάνω-κάτω έχω τις κατάλληλες παραμέτρους... Και μια ερωτησούλα; Paracyprichromis nigripinnis όπου και να έψαξα δεν έχω βρει τίποτα...είναι τόσο δυσεύρετα? Πόσο περίπου κοστολογούνται αυτά τα ψάρια?Γιατί δεν είναι και καιρός για τόσο μεγάλα "ανοίγματα" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι κούκλος
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |