|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να και οι φωτογραφίες,
Μετα την αλλαγη νερού (50% περιπου) αλλα και πολυ καθαρισματος η εικονα μετα απο 2 μερες ειναι αυτη. Μήπως ειναι διατομικη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απ'ότι παρατηρώ όλος ο βράχος σου έχει κολλημένα επάνω ψόφια sps και μάλιστα φρεσκοψόφια(λόγω του άσπρου χρώματος) ή ψοφιων που ήταν καιρό εκτός ενυδρείου και μπήκαν πρόσφατα. Που τα βρήκες αυτά και τα έβαλες? Όταν ψοφάει κάποιο κοράλι(συνήθως κάποιο sps) τότε πάει διατομική και κάθεται πάνω στον ιστό του. Θα σου πρότεινα να βγάλεις όλα τα νεκρά κοράλια εκτός. Δεν σου προσφέρουν τίποτα, αλλά και είναι και άσχημα νεκρά. |
|
|||
|
|||
![]()
Άρα με την Διατομική άλγη περιμένω να κάνει τον κύκλο της?
Ωστόσο έχω αφαιρέσει σφουγγάρι και βαμβάκι από εξ. Φίλτρο και έχω κρατήσει μόνο άνθρακα και προσθέτω 3-4 φυλλαράκια τροφής ημερησίως. Την φωτοπερίοδο την έχω περιορίσει σε 6 ώρες ημερησίως. Τα 2 μεγάλα κομμάτια ζων. βράχου με τα νεκρά κοράλια τα προμηθεύτηκα από κατάστημα σαν πολύ όμορφα για το ενυδρείο μου. Προτείνεις λοιπόν να τα αφαιρέσω τελείως….euroπέταμα…..? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,η διατομικη άλγη θα κανει το κυκλο της και θα εξαφανιστεί, μη σε ανησυχεί,είναι μέσα στο στάδιο τους στρωσιματος του ενυδρείου. Εγώ στη θέση σου θα αντικαθιστουσα τα βράχια με κάτι περισσότερο πορώδες, έτσι κι αλλιώς θα γίνει μεταφορά σε μεγαλυτερο ενυδρείο, είναι ευκαιρία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορώ πως σου πούλησαν τέτοιο πράγμα...
Σπασε τα κοράλια απο την βάση τους και πέταξε τα. Σταμάτα να δίνεις τροφή και επίσπευσε την αλλαγή ενυδρείου αν είναι δυνατόν. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς όταν βλέπουν έναν άσχετο που θέλει να ασχοληθεί με το χόμπι κοιτούν να ξεφορτωθούν το υπάρχων απόθεμα τους...….αποτελούμε μέρος της επιβίωσης τους…….όχι και τίποτα άλλο αλλά καμάρωνα και για τα καλά κομμάτια που διαλέξαμε….
Ίσως και απ' την αλλη μεριά δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά......λέω εγω τώρα! Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις σας!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα? Ποιες θα είναι οι κινήσεις σου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη | greeknick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-12 19:32 |
καφέ άλγη | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 24-11-10 22:48 |
Καφέ άλγες (Co2 ναι ή όχι ) | kostiscv | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-03-09 13:51 |
Καφέ κηλίδες | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 21-01-09 08:23 |
Καφέ άλγη, help | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-07 23:35 |