|
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα στα γκαπακια cabomba caroliniana και τα τρωνε νομιζω γιατι κανουν πολυ συχνα κοπρανα,ειναι κακο?δεν κανει να εχω αυτο το φυτο μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στα ψάρια και γενικά στο ενυδρείο Οταν λες "εβαλες", εννοείς φύτεψες ή το αφησες να επιπλέει?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Φυτεψα,ναι μαλλον ηταν η ιδεα μου τελικα και απλα το πειραζουν :P
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και παλι,εχω πλεον 100λ με γκαπυ και αρκετο κερατοφυλλο,εχω 2 αρσενικα 4 θυληκα και ειδα εδω και μια εβδομαδα 3 νεα ψαρακια προστεθηκαν στην παρεα,εχω επισεις γαριδες και σαλιγκαρια..ερωτηση μου ειναι μπορω μεσα στα γκαπυ να βαλω και πλατυ?η θα μου τρωνε τον γονο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα ζωοτόκα γεννάνε σαν παλαβά και στις περιπτώσεις εκείνες που δεν ρυθμίζουν τον πλυθυσμό (τρώγοντας τον γόνο), κινδυνεύει η ισορροπία του ενυδρείου λόγω υπερπλυθυσμού Με 2 διαφορετικά είδη ζωοτόκων, θα τρελαθείς στις γέννες και πρέπει εκ των προτέρων να είσαι σε θέση να χαρίζεις ψάρια σε άλλους Με λίγα λόγια, με 2 διαφορετικά είδη ζωοτόκων, άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, αλλιως άρχισε να κοιτάς για 300λιτρο ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε λετε να το δοκιμασω ε?115λ εχω βασικα
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα ζωοτοκα εχουν αυτο το θεμα με τις γεννες...
Αν βρισκεις να τα δινεις σε σωστο ενυδρειο μπορεις να βαλεις.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ | ale__kos | Ζωοτόκα | 8 | 09-11-10 13:12 |
ΓΚαπυ με cpd | aNe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 30-09-10 08:28 |
Απορια για γκαπυ (νεος στο χομπυ) | Giorgos Vrasna | Ζωοτόκα | 5 | 19-06-10 05:54 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |