|
|
||||
|
||||
![]()
Νο problem. Το απογευματάκι που θα γυρίσω σπίτι. Πάντως θέλει τον χώρο του το όλο σύστημα. Με την μπουκαλα μαζί βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Τασο οι βολτες ταιριαζουν σε ολα τα μανομετρα.Βγαλε το μαρκουτσι και στη θεση του βαλε μανομετρο.27 κλειδι νομιζω.Το μονο που θελει ειναι αλλαγη κλειστρου και σιφωνιου.Υπολογησε κανα 20αρι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω 17αρι είναι το κλειδί αν δεν κάνω λάθος, όχι 27αρι
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιτάξω μηπως δεχτουν καποια ανταλλαγη με αυτο που εχω τώρα με ενα ετοιμο...δεν πρόλαβα να περάσω σημερα,προς το παρον
------------------------- Μητσο(ροττβεα) ετσι οπως λες ομως,δεν θα πρεπει να ειναι η σκανδάλη μονιμα πατημενη για να εχω παροχη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 10-01-14 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις κεφαλή με βάνα. Αυτή που είχες βάλει στην φωτό στο #10. Δεν κάνει αυτή του πυροσβεστήρα. 10-15 ευρώ υπολογίζω και εγώ + 4 ευρώ τα 2 κιλά Co2. Χονδρικά στο 20άρι.
Σε καμιά ωρίτσα θα είμαι σπίτι. Ούτως ή άλλως θα ανεβάσω φωτό με διαστάσεις για τον φίλο που το ζήτησε, οπότε θα φαίνεται ακριβώς η βάνα και τα μανόμετρα με τις βαλβίδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποιο θέμα είχε αναφέρει ο Σταμάτης ο bouboulas πως είχε το πυροσβεστήρα με τη σκανδάλη και χωρίς να βγάλει το σιφώνι και του δούλευε , μήπως να τον ρώταγες ?
------------------------- διάβασε εδώ www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74828/#30
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-01-14 στις 17:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με το μανταλακι ναι .Αν αλλαξεις σου βαζουν στροφυγγα!Η διαφορα ειναι στο σιφωνι και παιζει ρολο νομιζω στην υγροποιηση του διοξειδιου.
|
||||
|
||||
![]()
Τακη τα στελνουν εξω για επισκευη γιαυτο και το κοστος.Στροφυγγα σιφωνι!Τα μανομετρα παντως τα αλλαζω με 27 αρι μερκελ!
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο, τώρα που ήρθα σπίτι το είδα και θυμήθηκα, το δικό μου έχει για να βάλεις κλειδί αλλά το έσφιξα με το χέρι, είναι πολύ εύκολο, το παξιμάδι έχει εγκοπές πολλές και ψιλές για να μη γλιστρήσει το χέρι, έχει και μια φλάντζα σαν να είναι από σιλικόνη, δεν το πίστευα πως θα ήταν τόσο εύκολο να μπει με το χέρι, έβαλα βέβαια και ένα γαλλικό να το σφίξω, γιατί δεν έχω τόσο μεγάλο κλειδί, αλλά δεν χρειάστηκε, το δοκίμασα και με σαπουνόνερο και δεν έχω διαρροές, 17αρι δεν κάνει πάντως σίγουρα, τώρα πως είχα αυτή την εντύπωση δεν θυμάμαι, κάτι άλλο θα έφτιαχνα και μου κόλλησε πως είναι 17αρι, λες το αλτσχαιμερ να μου χτυπάει τη πόρτα ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητώ βοήθεια για κατασκευή πολύπλοκου συστήματος! | Rafas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-07-11 07:05 |
Ερώτηση περι συστήματος διοξειδίου | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 29-05-11 08:40 |
Κατασκευή συστήματος ελέγχου ενυδρείου | Stathis | Λοιπός εξοπλισμός | 11 | 17-03-04 14:22 |