|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το εχω πάρει και εγω πρέφα,οτι θέλει αρσενική βολτα ,γιατι ετσι δεν γινετια να βιδώσει το μανόμετρο.!! πρώτα θα μπεί η στρόφιγγα και επανω θα εχει υποδοχή για τα/το μανομετρο.>!!!
λαμπες ειδικες δεν εχω,με συμβατικες και λιπασματάκι θα κυλήσει η δουλεια!!!..σιγουρα οσο πιο ακριβειας τα οργανα κανουμε καλυτερη δουλειά,αλλα το θέμα μου εμενα για αρχη ειναι να μπορεί να λειτουργεί,και τα υπολοιπα τα φτιάχνω μετα .. εχω και τον Olympia με τις φιάλες κοντα,οποτε υποθέτω για αφαιρεση σιφωνιου,κ.ο.κ μπορώ να απευθυνθω και εκει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν πας στο Olympia βάλε και στρόφιγγα που σίγουρα έχει τις κατάληλες βόλτες και ανοιγοκλείνει πιο εύκολα
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο! απο μπερδεμα το εγραψα.!! εγω αυτο που χρειαζομαι τώρα ειναι μια στροφιγγα που απο οτι καταλαβα ειναι αυτο
![]() και διπλα θα εχει αναμονή για να βιδωσουν τα μανομετρα!!! ξερεις μήπως τακη σε τι τιμες κανει τετοιες εργασιες το Olympia? |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι το κλείστρο που σου έλεγα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
τώρα από τιμές για στρόφιγγα δεν ξέρω, ξέρω μόνο πως δίνει τη καινούρια μπουκάλα έτοιμη και γεμάτη με 40 Ευρω. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα και αν θες πάρε και εδώ ένα τηλέφωνο http://www.telchines.gr/%CF%80%CF%85...7663205134744d (από εδώ πήρα τη μπουκάλα έτοιμη 35 Ευρώ) Επίσης παιδιά τα μανόμετρα που σας έδειξα πριν δουλεύουν άψογα, 2 μήνες τα έχω βέβαια αλλά είμαι ευχαριστημένος, ησύχασα απο το σορόπια, και είναι τα πιο φθηνά, και να ξέρετε πως Κινέζικα είναι όλα πλέον
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα περάσω μια βολτίτσα αυριο να μου φυγει και η απορια !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερο αυτό
|
|||
|
|||
![]()
EDIT: άκυρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητώ βοήθεια για κατασκευή πολύπλοκου συστήματος! | Rafas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-07-11 07:05 |
Ερώτηση περι συστήματος διοξειδίου | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 29-05-11 08:40 |
Κατασκευή συστήματος ελέγχου ενυδρείου | Stathis | Λοιπός εξοπλισμός | 11 | 17-03-04 14:22 |