|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Μαρία,
όταν τα πήραμε μας είπαν ότι ζουν αρκετά χρόνια, κάτι το οποίο μας άρεσε αλλά το ότι μεγαλώνουν τόσο το έμαθα αρκετά αργότερα και έχω αγχωθεί λίγο αλλά θα το παλέψω. Και να φανταστείς ότι το ενυδρείο αυτό το πήρα για μεγάλο για να είναι καλύτερα. Το φίλτρο όντως τραβάει νερό από πάνω και από 'τι κατάλαβα πρέπει να το γυρίσω. Αν αλλάζω νερό 50% κάθε εβδομάδα, κάθε πότε θα καθαρίζω τα χαλίκια και τα υπόλοιπα πράγματα του ενυδρείου? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι απο μένα
Αν θες, διάβασε εδώ μερικά (έως πολλά) χρήσιμα πραγματα Ισως λυθούν αρκετές απ τις απορίες σου (και ίσως αποκτήσεις νέες) ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=32
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την καθαριότητα του χαλικιού δεν χρειάζεται να το βγάζεις και να το πλένεις παρά μια φορά το εξάμηνο περίπου. Υπάρχουν κάποιες λεγόμενες σκούπες βυθού που μπορείς να ταμπονάρεις τον βυθό ή αν αλλάζεις το νερό με λάστιχο, τραβάει και τις ακαθαρσίες. Κανονικά χρειάζεσαι μεγαλύτερο φίλτρο βέβαια γιατί λερώνουν πολύ οι χελώνες. Αν μπορέσεις σε κανένα εξάμηνο να πάρεις το ανάλογο μικρότερο εξωτερικό φίλτρο θα στο καθαρίζει τέλεια.
|
|||
|
|||
![]()
@ChocolatePuma: Τα έχω διαβάσει όλα και άλλα τόσα, που η πληροφορία έχει αρχίσει και ξεχειλίζει, απλά τα έχω ακόμα ανακατεμένα
![]() @maria p: εννοείται. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο εξωτερικό? Μπορεί αυτό το φίλτρο να είναι μεγαλύτερο ώστε να το έχω και για μελλοντική χρήση σε μεγαλύτερο ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για τις παραμέτρους του νερού | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 31-12-13 00:09 |
Νέα Χελωνάκια | daron | Άλλα ζώα | 6 | 29-08-10 15:56 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | Άλλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αρχαριος με χελωνάκια | ntararis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 09:03 |
Ενυδρείο για χελωνάκια | spirit | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 05-09-03 17:47 |