|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα bristleworms του θαλασσινού νερού δεν έρχονται απο το πουθενά, αλλά μεταφέρονται συνήθως με τον ΖΒ που βάζουμε, αλλά και απο έμμεσουε τρόπους(frags, άμμος κλπ κλπ).
Τα περισσότερα(99%) bristles που εχουμε στα θαλασσινά μας είναι τελείως ακίνδυνα και ωφέλημα. Το συγκεκριμένο (bobbit) που έβαλες για να μην φανώ απόλυτος, κατα 99,9% δεν έχει έρθει Ελλάδα(στα ενυδρεία μας), ή τέλος πάντων δεν το έχω δει σε κανενός ενυδρείο αλλά ούτε και έχω ακούσει περιστατικό. Δεν λέω πως δεν μπορεί να συμβεί, αλλά στην ελλάδα πολύ δύσκολο. Στο εξωτερικό κάνουν διάφορα(είναι άλλο θέμα), ειδικά αυτοί που είναι δίπλα στον ειρηνικό. ΥΓ: Φίλε GraCE έχεις θαλασσινό και φοβάσαι μήπως εμφανιστεί κάποια στιγμή? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι οχι καμια σχεση έχω ενυδρείο μικρο γλυκού νερου στο στρώσιμο ακόμα...απλως το έβλεπα και με έφαγε η περιέργεια...συν οτι μου εμφανιστηκαν απο το πουθενά κατι μικρά σκουλικακια (πλανάρια μάλλον) και ψάχνοντας το έπεσε το μάτι μου σε αυτό το...πλάσμα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη φοβασαι. Τα πλαναρια δεν γινονται ετσι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
worm | neki1986 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-02-08 23:23 |
Anchor worm SOOOOSSSSS! | Alusa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 23 | 18-01-08 17:30 |
¶ρρωστο coco worm | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 06-10-07 00:15 |
spagheti worm | ginodim | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-04-07 12:50 |
Σκουλικια ''Whιte worm'' | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-06-05 14:40 |