|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το ΟΚ το πήραμε από τον Joep. Συγκεκριμένα μου είπε: "Please go ahead. I hope it will help to make people more aware of how to take care of bettas". Αν έχεις όρεξη ξεκίνα τη μετάφραση και το προχωράμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη
![]() Γιώργο ότι βοήθεια θέλεις να μας πεις. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!!
![]() η μεταφραση εχει ηδη ξεκινησει.απλα το πηγαινα λιγο αργα γιατι δεν ηξερα τι θα γινει τελικα με την αδεια ![]() τυχανε και κατι δουλειες και δεν εκατσα πολυ κανα δυο μερες τωρα.προχωραμε ομως,θα ανοιξει θεμα φυσικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα θέλετε μπορώ να βοηθήσω στο καλλιτεχνικό κομμάτι!!!
|
||||
|
||||
![]()
george,μαλον θα χρειαστει βοηθεια οπως ειπες,στο καλλιτεχνικο κομματι,(photoshop κλπ).
μολις τελειωσει το κειμενο δηλαδη. μονο που δεν ξερω σε ποια κατηγορια να ανοιξω νεο θεμα(εδω η στην κατηγορια του gab?) οποτε η πεστε μου που,η ας ανοιξει το θεμα ενας συντονιστης και συνεχιζουμε εκει τη συζητηση,γιατι χρειαζονται ιδεες. ------------------------- το ανοιγω εδω,και αν δει καποιος συντονιστης οτι χρειαζεται ας το μεταφερει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-01-14 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |