|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει Παναγιώτη αν δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όπως είπε ο Κλεόβουλος κανένα πρόβλημα
![]() Τώρα να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αφού έχουμε κατασταλάξει σε ψάρια τι θα λέγετε να δούμε και το θέμα της τροφής? Τι τροφές να προτιμήσω?Θέλω σιγά σιγά να μαζεύω πράγματα για να το στήνω μην με φάει η αναμονή. |
|
||||
|
||||
![]()
Τροφές να διαλέξεις για σαρκοφάγα.
Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές από διάφορες εταιρείες πχ NLS cichlid formula Tropical Tanganyika Ocean Nutrition cichlid ...... και βέβαια σκουλήκι grindal, αρτέμια για τα μικρά κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
Mάλλον θα προτιμήσω την Tropical γιατί είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απο μια άλλη που είχα πάρει παλαιότερα.
![]() Υπάρχει δυνατότητα κατεψυγμένου grindal?Νομίζω πως αν καλλιεργήσω και δει η μάνα μου ότι στο δωμάτιο υπάρχουν σκουλήκια θα μείνω χωρίς σπίτι χαχαχαχαχ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε ακομη μια σκεψη για NLS
kuwakaribisha nyuma
|
||||
|
||||
![]()
+1 και καλό είναι να έχεις παραπάνω από μια τροφή
![]() [Heri ya Mwaka Mpya alphonse = Καλή Χρονιά alphonse ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν το ενυδρείο το πήρα!!!Είναι τέλειο πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος!!! ![]() ![]() ![]() Οι διαστάσεις του είναι: 1.00μ μήκος 0.57μ ύψος 0.44μ πλάτος Θα μπει αύριο στο δωμάτιο για να του κάνω μια μετατροπή στην βάση για να χωράει το τεράστιο φίλτρο του (Unimax 500 Aquael) |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι!!!
Μόλις ξεκινήσεις ετοιμασίες aquascape ρίξε φωτόςς!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |