|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες κι από μένα, και χρόνια πολλά!
Η αλήθεια πως κι εμένα ο τίτλος του θέματος, μου ήρθε κάπως...!!! Στην περιοχή σου έχει μερικά απ τα καλύτερα παιδιά - χομπίστες. Εχουν βοηθήσει κοσμο & κοσμάκι (700 χλμ μακριά τους ![]() Διάβασμα χρειάζεται και να λύσεις αυτό το μικροοοοοο προβληματάκι με το 15λιτρο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως, στα μερη σου υπαρχουν παρα πολυ καλα παιδια και με πολλες γνωσεις για να σε βοηθησουν, αρκει να εχεις ορεξη. Αν δει καποιος το θεμα, ολο και κατι θα κανει.
Το μονο προβλημα ειναι οτι μπορει να σου δημιουργησουν κομπλεξ, γιατι κατω απο 500αρι ενυδρειο στα Γιαννιτσα δεν εχω δει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τη διαθεση σας να βοηθησετε,προσπαθω να διαβαζω αυτα που μου στελνετε για να αποκτω γνωσεις που θα βοηθησουν την απειρια μου.. :P
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...tview&iID=2151 http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...view&iID=36973 Ψαξε στο φορουμ για αντίστοιχα θέματα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν ενα ψαρι επιζει απο μια κατασταση εκθεσης σε αμμωνια νιτρωδη ή πολλα νιτρικα, ολο και καποιο "αορατο" κουσουρι του μενει. Συνηθως καταστεφονται, βραγχια, νεφρα και συκωτι. (απο πολλα νιτρικα, συνηθως καρκινοι) Αν τα βλεπεις πχ πρησμενα, ειναι συνηθως γιατι δεν λειτουργουν τα νεφρα να αποβαλουν τα υγρα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα,ανεξήγητη εξαφάνιση διαπίστωσα πριν μιση ώρα..εκεί που χάζευα τα μωρακια κ αναρωτιόμουν αν ειναι ιδια σε αριθμο η μου απεμειναν πεντε απο τα εννιά που είχα στην αρχή,τρώω φρίκη γιατί δεν είναι πουθενά ο γιώργος..το πορτοκαλι αρσενικο γκαμπι...κοιταζω παντου στο βυθο στην επιφάνεια στο κερατοφυλλο αναμεσα,στο φιλτρο απο κατω,απο πισω,στο διακοσμητικο μεσα ο γιωργοςςς αφαντοος ουτε κοκκαλακι του,ουτε λέπι...βλέπω το απλ σναιλ σαλιγκάρι μου ανετο να κοβει βόλτες,δε φαίνεται ομως να ειναι πρησμένο...πωςς το εξηγείται;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πυκνοφυτεμενο το ενυδρείο σου?
Υπαρχει ενδεχόμενο να είναι πίσω απο καποια ρίζα ή φιλτρο, θερμαντηρα κλπ Σαλιγκαρι να φαει γκαπι ζωντανο...αποκλειεται
|
||||
|
||||
![]()
το ειδες σήμερα το πρωί το ψάρι δηλαδη? και τώρα δεν το βλέπεις?..τα φώτα ειναι ακομα ανοικτα? για κοιτα λιγο καλυτερα
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο οπως ειχα αναφέρει παλαιότερα ειναι.δεκαπενταλιτρο και στη μεση της επιφανειας εχω αρκετο κερατοφυλλο, δεν ειναι ανάμεσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Δέσποινα καλώς ήρθες!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πεθανε ο pleco | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 21-01-10 20:11 |
Πεθανε το σαλιγκάρι??? | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 19-12-09 16:12 |
Πεθανε ή οχι..SOS | aNe | Σαλιγκάρια | 45 | 19-11-09 16:56 |
πεθανε | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Bettas | 12 | 21-10-09 15:53 |